Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ- 21

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ŞANLIURFA’DA POLİSLERE ATEŞ AÇILDI: 2 YARALI

ŞANLIURFA’da, bir evde fuhuş yapıldığına dair ihbar alarak bölgeye giden polislerin bulunduğu sivil plakalı araca silahla ateş açıldı. Saldırıda araçtaki 2 polis memuru yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Süleymaniye Mahallesi Açıksu Caddesi üzerinde bulunan bir sokakta meydana geldi. İddiaya göre, bölgede fuhuş yapılan evlere yönelik sivil araçla uygulama yapan Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarına ara sokaktan ateş açıldı. Saldırıda 2 polis memuru yaralanırken, saldırganlar ise kaçarak kayıplara karıştı. Yaralı polis memurları, meslektaşları tarafından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bölgeye giden polisler, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş da saldırının yaşandığı yere giderek bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Olay yerinden görüntüler
-Polis ekiplerinin beklemesi
-Sağlık ekiplerinin gelmesi 
-Vatandaşların olay yerini izlemesi
-Genel ve detay görüntüler

HABER: Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA) – 

===================================

Reklam Alanı

KAMYONA ARKADAN ÇARPAN KAMYONETİN SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

MANİSA’nın Saruhanlı ilçesinde aynı güzergahta seyir halinde olan kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü Mehmet Esirikli hayatını kaybetti. 

Kaza, öğle saatlerinde İstanbul- İzmir otoyolunun Saruhanlı ilçesi geçişinde meydana geldi. Mehmet Esirikli yönetimindeki 20 AVM 22 plakalı kamyoneti ile aynı yöne giden R.D. yönetimindeki 45 N 4228 plakalı yem yüklü kamyona arkadan çarptı. Kamyonette sıkışan sürücü Mehmet Esirikli kaza yerinde yaşamını yitirdi. Esirikli’nin cansız bedeni, itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarılırken, kamyon sürücüsü R.D. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Jandarma kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Kazadan detay

Haber-Kamera: Ersan ERDOĞAN /MANİSA, (DHA)

====================================

NEVŞEHİR’DE SAĞANAK YAĞMUR ETKİLİ OLDU

NEVŞEHİR’de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur etkili oldu.

Nevşehir’de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur, il genelinde etkisini artırdı. Yağmur nedeniyle yollar sular ile kaplandı. Vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalanırken, yürümekte zorlandı. Sürücüler ise, suyla kaplı yollarda araçla ilerlemekte güçlük çekti. Belediye ekipleri su birikintilerinin tahliyesi için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Yağmurla kaplı yollardan görüntü
-Genel detay

Haber-Kamera: Ahmet KORKMAZER-NEVŞEHİR-DHA

=====================================

GASBETMEYE ÇALIŞTIĞI ÇİFTİN EVİNE GİRDİ, KAPI KIRILARAK YAKALANDI

ANTALYA’da evlerinin bahçesinde oturan Meliha (77) ve Salim Şahin (77) çiftinin cep telefonlarını ellerinden almaya çalışan Cengiz Ö., başarılı olamayınca kendisini Şahin çiftinin evine kilitledi. Yaklaşık 2 saat sonucunda evden özel harekat polislerinin çıkarttığı şüpheli evin pencere ve kapısını da kırdı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Mehmetçik Mahallesi Kahramanlar Caddesi üzerinde bulunan müstakil evde, saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Üzerinden kimlik çıkmayan ancak Cengiz Ö. olduğu belirlenen şüpheli, cadde üzerinde bir süre gezdikten sonra Meliha ve Salim Şahin çiftinin bulunduğu evin bahçesine girdi. Cengiz Ö., bahçede oturan Şahin çiftinin masa üzerinde bulunan cep telefonunu gasbetmeye çalıştı.

POLİS İKNA EDEMEDİ
Parkinson hastası Salim Şahin cep telefonunu vermemek için bastonunu kaldırınca panikleyen Cengiz Ö., çiftin evine açık kapıdan girdi. Şüpheli kapıyı kilitlerken, Şahin çifti durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Cengiz Ö.’yü evden çıkması için ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Cengiz Ö. kapının camlarını kırarken, kırık camın olduğu yeri de yastık ve kilimle kapattı.

ÖZEL HAREKAT EVDEN ÇIKARABİLDİ
Cengiz Ö., ardından pencereleri kırıp, dışarıya sandalye attı. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonuç vermeyince olay yerine özel harekat polisi çağrıldı. Kapıyı kırıp eve giren özel harekat ekipleri, Cengiz Ö.’yü etkisiz hale getirdi. Elleri ters kelepçelenen şüpheli, polis merkezine götürüldü.

‘AĞABEYİMİN EVİNİ GASBETTİ’
Cep telefonu gasbedilmeye çalışılan Salim Şahin’in kardeşi Hatice Şahin, “25-30 yaşlarında bir şahıs bağırarak gidiyordu. Ağabeyime ‘İçeriye girin’ dedim girmediler. Ben içeriye girdim. Pencereden baktığımda ağabeyimin telefonunu aldı ve gitti. Kapının önüne geldi ‘Ana, dede’ diye bağırıyordu. İlk defa gördük bu kişiyi. Görünce korktum tabii. Ağabeyimin evini gasbetti” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Müstakil ev detay
-Evin kapısından yastık ve kilim detay
-Cengiz Ö’nün kapının arkasında görüntüsü
-Polis ekiplerinin ikna çabaları
-Cengiz Ö.’nün kapı arkasından bağırması
-Şahsın pencereden çıkıp sandalye atması
-Özel hareket polislerinin içeriye girmesi
-Şahsın etkisiz hale getirilip evden çıkarılması
-Şahsın polis merkezine sokulması
-Genel detaylar

Haber-Kamera: Adem AKALAN/ANTALYA,(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!