Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 23

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR’E ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

KARS’ta keşfe giden askeri aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Egemen Öztürk’ün İzmir’deki baba ocağına şehadet haberi ulaştı.

Kars Kağızman ilçesine bağlı Karagüney köyüne keşif için giden askeri araç, şarampole devrildi. Kazada, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Egemen Öztürk şehit olurken, 2 avukat hayatını kaybetti. 1 asker ise ağır şekilde yaralandı. Şehit Öztürk’ün İzmir’in Karabağlar ilçesindeki baba ocağına acı haber ulaştı. Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve askeri heyet akşam saatlerinde şehidin Yurdoğlu Mahallesi’ndeki evine gelerek, baba Orhan Öztürk’e şehadet haberini verdi. Acı haberin ardından Şehit Egemen Öztürk’ün baba evi ve bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehit Öztürk’ün evli ve 7 aylık bir çocuğunun olduğu öğrenildi.

Astsubay Kıdemli Başçavuş Egemen Öztürk’ün cenazesi yarın ikindi namazına müteakip düzenlenecek askeri törenle Çatalca Köyü’nde toprağa verileceği öğrenildi.

VALİ KÖŞGER BAŞ SAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI
Sosyal medya hesabından açıklama yapan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, “Kars/Kağızman İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli Astsubay Kıdemli Başçavuş Egemen Öztürk görev esnasında içinde bulunduğu aracın kaza yapması nedeniyle şehit olmuştur. İzmirli şehidimize Allah’tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına sabır metanet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Şehidin evinden genel ve detay görüntü

Reklam Alanı

Haber-Kamera:Halil İbrahim KARABIYIK-Fırat AKAY/İZMİR,(DHA)

==============================

KEŞİF DÖNÜŞÜ KAZA: 1 ASKER ŞEHİT OLDU, 1’İ AVUKAT, 3 SİVİL ÖLDÜ (3)

KAZA KURBANI AVUKAT AVUNCA TOPRAĞA VERİLDİ
Kağızman ilçesine bağlı Karagüney köyündeki keşif sonrası meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden avukat Metin Avunca için saat 21.00’de ilçe mezarlığında cenaze namazı kılındı. Yakınları ve vatandaşların katıldığı cenaze namazı sonrası Avunca, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bu arada trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Egemen Öztürk’ün cenazesinin yarın düzenlenecek törenin ardından memleketi İzmir’e gönderileceği öğrenildi. Kazada hayatlarını kaybeden Eyüp ve Gülcihan Bozyel kardeşlerin de yarın toprağa verileceği bildirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Cenaze namazı
-Namaza katılanlar
-Cenaze namazından genel ve detay

Haber-Kamera: İlhami TURAN / KAĞIZMAN (KARS), (DHA)

=====================================

İNTİHARA KALKIŞAN KARDEŞLERDEN RENGİN KURTARILAMADI (2)

MUHAMMED DE YAŞAMINI YİTİRDİ
Diyarbakır’ın Silvan silahla intihara kalkışan kardeşlerden Rengin Şimşek’in ardından ağabeyi Muhammed Şimşek de bugün öğle saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Muhammed Şimşek’in cenazesi, yapılacak otopsinin ardından Beypınar Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Muhammed Şimşek’in arşiv görüntüsü

DİYARBAKIR, (DHA)- 

=====================================

DİYARBAKIR’DA BOMBALI ARAÇLA SALDIRI GİRİŞİMİ OLAYINDA 2 TUTUKLAMA

DİYARBAKIR’da, 27 Mayıs günü bombalı araçla saldırı girişiminde bulundukları sırada polis ekipleri tarafından yakalanan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Diyarbakır’da 27 Mayıs günü İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında Diyarbakır-Mardin kara yolunda yaptıkları yol kontrol uygulamasında ‘dur’ ihtarına uymayan 21 AAZ 225 plakalı otomobili takibe aldı. Ekiplerin takibi sırasında araç Kamışlı Bulvarı kavşağında kaza yaptı. Sürücü İbrahim Korban, araçtan çıktıktan sonra, dışarıya attığı bir paket, polisi harekete geçirdi. Sürücü gözaltına alınırken, paketle ilgili yapılan incelemede bomba düzeneği olduğu belirlendi. Bölgeye gelen bomba imha ekipleri tarafından düzeneğin kontrollü şekilde imha edilmesiyle, olası bombalı saldırısı önlendi.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında sürücü İbrahim Korban ile bağlantılı olduğu değerlendirilen Mahfuz Aslan ve Korban’ın aracına öncülük ettiği tespit edilen 21 AAU 563 plakalı aracın sürücüsü Suat Aslan da gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgularının ardından 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan İbrahim Korban ve Suat Aslan tutuklanırken, Mahfuz Aslan ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

ARŞİV GÖRÜNTÜLERLE

HABER: DİYARBAKIR, (DHA)- 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!