Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 24

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

SULAMA KANALINA DÜŞEN İKİZ KIZ KARDEŞLERDEN 1’İ KURTARILAMADI

MERSİN’in Tarsus ilçesinde sulama kanalına düşen ve vatandaşlarca sudan çıkartılan 10 yaşındaki ikiz kız kardeşlerden Sedanur Turgut öldü, Nisanur Turgut ise hastanede tedaviye alındı.

Olay, bugün Tarsus ilçesinde meydana geldi. İlçeye bağlı Altaylar ve Bağlar Mahalleleri arasından geçen sulama kanalı kıyısında oyun oynayan ikiz kız kardeşler Nisanur ve Senanur Turgut, dengelerini kaybedip, suya düştü. Küçük ikizlerin suya düşüp, sürüklendiğini gören vatandaşlar, kanala atlayıp önce Nisanur’u, yaklaşık 150 metre ileride de Senanur’u çıkarttı. İkizler, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Tarsus Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Sedanur, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, Nisanur’un tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Görüntü Dökümü
-Çocukların düştüğü kanal
-Çocukların sudan çıkartılması
-Çocuklara sunni tenefüs yapılması
-Çocuklara müdahale edilmesi 

Reklam Alanı

Haber-Kamera: Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)

===================================

2 OTOMOBİL İLE TIR’IN KARIŞTIĞI KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI

BURDUR’un Bucak ilçesinde virajda kontrolden çıkan otomobilin önce TIR’a ardından da aynı yönde seyreden otomobille çarpıştığı kazada 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında Antalya-Burdur Karayolu’nun Bucak’a bağlı Elsazı köyü yakınlarında meydana geldi. Isparta’dan Antalya istikametine giden 07 HRU 97 plakalı otomobilin sürücüsü, önünde seyir halindeki 07 AOR 157 plakalı otomobili sollamak istedi. Bu sırada virajı alamayan 07 HRU 97 plakalı otomobil karşı yönden gelen 07 ALE 971 plakalı TIR’a, ardından da solladığı otomobille çarptıktan sonra hurdaya döndü. 

Kazanın ardından olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Kazayı görüp duran diğer araçtakiler de olay yerine yardıma koştu. Kazada araçlarda bulunan 2’si ağır 3 kişi yaralandı. Bucak Belediyesi ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar ilk müdahalenin ardından sağlık ekipleri tarafından Isparta’ya sevk edildi. Kaza nedeniyle yaklaşık yarım saat kapanan Antalya- Isparta yolu araçların çekilmesiyle açıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Kaza yerinden genel görüntüler
– Yaralılar kurtarılırken
– Yaralılara sağlık ekipleri müdahale ederken

HABER- KAMERA: Halim AKCA/BUCAK (Burdur), (DHA)

==================================

KARI-KOCA, HURDAYA DÖNEN ARAÇTAN KÜÇÜK SIYRIKLARLA KURTULDU

EDİRNE’nin Keşan ilçesinde yağış nedeniyle kontrolden çıkarak demir bariyerlere çarpması sonucu hurda yığınına dönen otomobilin sürücüsü Metin A. (55) ve yanında oturan eşi Gülseren A. (52), takılı olan emniyet kemerleri sayesinde kazayı küçük sıyrıklarla atlattı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Keşan-Uzunköprü Karayolu üzerindeki Maltepe köyü yakınlarında meydana geldi. Uzunköprü’den, Keşan yönüne giden Metin A. yönetimindeki 22 AZ 567 plakalı otomobil, Maltepe köyü yakınlarında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Duble yolu ayıran su kanalına düşerek, demir bariyerlere çarpan ve yaklaşık 50 metre sürüklenen otomobil demir yığınına dönerken, sürücüsü Metin A. ve yanında oturan eşi Gülseren A. takılı olan emniyet kemerleri sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Metin A. ve eşi Gülseren A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldıkları Keşan Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Görüntü dökümü
-Kaza yapan araç
-Ayakta aracın yanında duran hafif yaralı sürücü
-Jandarmanın incelemesi
-Jandarma, itfaiye ve ambulans araçları
-Detaylar

Haber-Görüntü: Ünsal YÜCEL/KEŞAN (Edirne), (DHA)-

====================================

MANİSA’DA BİR KİŞİYİ DARP EDEN VE SİLAH ZORUYLA SENET İMZALATAN 4 KİŞİ TUTUKLANDI

MANİSA’nın Turgutlu ilçesinde, silah zoruyla bir kişiye zorla senet imzalatıp darp eden 6 şüpheli polisin eş zamanlı operasyonuyla gözaltına alındı. Şüphelilerden 1’i kadın 4 kişi tutuklandı.

İddiaya göre, 28 Mayıs Cumartesi günü M.B., Kübra T. (22), Rıdvan K. (30), Fatih D. (30), Barış K. (23) ve diğer iki şüpheli tarafından zorla ovaya götürülerek darp edildi. Ayrıca M.B.’ye  alacak verecek meselesi nedeniyle de silah zoruyla senet imzalatıldı. Olayın ardından Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giden M.B., 6 şüpheli hakkında suç duyurusunda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin adreslerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda adreslerde yapılan aramada uyuşturucu ve silah ele geçirilirken, 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve üzerinden uyuşturucu madde çıkan Kübra T., ‘Uyuşturucu ticarete yapma’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’,’Nitelikli yağma’,  Rıdvan K., Fatih D. ve Barış K. ise  ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’,’Nitelikli yağma’ gibi suçlardan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, ismi öğrenilemeyen diğer iki şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 
-Tutuklanan şüphelilerin ekip otosuna bindirilerek cezaevine gönderilmesi
-Adliyeden genel görüntü

HABER: Doğan ÇİZMECİ  Manisa / Turgutlu (DHA)
============================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!