Reklam Alanı
Reklam Alanı

HABEROLDUK YURT BÜLTENİ – 9

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

TARTIŞTIĞI EŞİNİ 25 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ (2)
1) ‘TEYZE KOŞ BABAM ANNEMİ BIÇAKLADI’

Samsun’un Bafra ilçesinde, tartıştığı eşi Faruk Yavuz tarafından 25 yerinden bıçaklanarak öldürülen 2 çocuk annesi Kamile Yavuz’un komşuları cinayeti anlattı. Olay sırasında evde olan çocuklardan birinin, bağırarak kendisinden yardım istediğini anlatan komşu Zennube Aydın, “Sabah saat 04.30 civarında sesleri duyarak balkona çıktım. Kamile’nin büyük kızı İ.Y. bana seslenerek, ‘Teyze koş, babam annemi bıçakladı’ dedi. Gittiğimde yerde yatıyordu ve eşi bıçağı lavabonun içine atıp kaçmıştı” dedi. 
‘KIZINIZI ÖLDÜRDÜM, GİDİN, ALIN’ DEMİŞ
Aydın, Kamile Yavuz’un yanına  gittiği sırada yaşadığını ancak çok yarası olduğunu belirterek, “Ben yanına gittiğimde nefes alıyordu, yaşıyordu. Ama çok yarası varmış. Daha sonrasında Kamile’nin baldızını arayıp ‘Kızınızı öldürdüm, gidin alın’ demiş. Boşanacaklardı zaten hiç anlaşamıyorlardı” dedi.
CEZAEVİNDEN İZİNLİ ÇIKMIŞ
Ayrıca gözaltına alınan Faruk Yavuz’un 16 suçtan sabıkası olduğu, ‘yaralama’ suçundan da tutuklu bulunduğu cezaevinden bir süre önce izinli çıktığı ortaya çıktı.
SUSMA HAKKINI KULLANDI
Emniyette tamamlanan sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Faruk Yavuz’un, polis ifadesinde ise olayı anlatmayarak susma hakkını kullanmak istediğini söylediği belirtildi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Evden görüntüler
-Komşu Zennube Aydın konuşma
-Bina ve sokak detayları
-Zanlının adliyeye çıkarılışı
-Fotoğraflar

HABER KAMERA: Tayfur KARA-Oğuzhan UYSAL- Ayhan AYDEMİR/ BAFRA (Samsun), (DHA)-

=======================================

2) NARKOTİK KÖPEĞİ “MARCO” KAMYONDAKİ UYUŞTURUCUYU BULDU 
 
ADANA’da polisinin,  nakliye kamyonunda narkotik köpeği ‘Marco’ ile yaptığı aramada, ev eşyalarının arasına gizlenmiş bir valiz içerisinde 175 kilo 500 gram esrar ele geçirildi. Kamyon şoförü Y. İ. (45) gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kente yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Kente giren araçları kontrol noktasında durduran polis, arama yaptı. Şüphe üzerine durdurulan evden eve taşımacılık yapan nakliye kamyonunda narkotik köpeği ‘Marco’ ile arama yapıldı. Ekiplerin, Marco’nun, kamyonun kasasına tepki vermesi üzerine  yapılan detaylı aramasında  paketlenmiş eşyaların arasına gizlenmiş bir valizin içerisinde 118 kilo 50 gramı kubar, 57 kilo 450 gramı toz olmak üzere toplam 175 kilo 500 gram esrar ele geçirildi.
Kamyon şoförü Y.İ. gözaltına alındı. Emniyete götürülen Y.İ.’nin işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü
———————–
– Nakliye kamyonunun durdurulması
– Narkotik köpek Marco ile arama yapılması
– Şüpheli valizin bulunması
– Valizden uyuşturucu madde çıkması
– Ele geçirilen uyuşturucu maddeler

Haber: Anıl ATAR – Kamera: ADANA, (DHA)

=======================================

3) BACAĞI KIRILAN İNEK, SEDYE İLE TAŞINDI
 
KAYSERİ’deki Kırlangıç Vadisi’nde dere yatağında bacağı kırılan inek, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bölgeden alınıp, sedye ile taşınarak sahibine teslim edildi.
Melikgazi ilçesi Hisarcık Mahallesi Kırlangıç Vadisi’ndeki dere yatağında besici Samet Erdoğan, hayvanlarını otlatırken bir ineğinin bacağı kırıldı. Besici, hayvanı için itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çalışma başlattı. 8 saat süren çalışma sonucu bölgeden alınan hayvan, sedyeye konularak, yaklaşık 400 metre uzaklıktaki araca taşındı. Hayvanını teslim alan besici Erdoğan, itfaiye erlerine teşekkür etti.   

Görüntü Dökümü
———————–
– Kurtarma operasyonundan görüntü (Cep telefonu ile)
– Diğer görüntüler

Haber – Kamera: KAYSERİ, (DHA)

=======================================

4) HAMİLE KÖPEK, YAVRU KEDİLERE ANNELİK YAPIYOR
 
SAKARYA’nın Kaynarca ilçesinde yaşayan Baş ailesinin köpeği, ahırda doğum yapan kediyle birlikte yavru kedilere annelik yapıyor. Kedi yavrularıyla birlikte uyuyan köpek, yavruları annelerinden bile kıskanıyor.
Kaynarca Konak Mahallesi’nde yaşayan Baş ailesinin köpeği, birkaç gün önce ahırda doğum yapan kedinin yavrularına annelik yapmaya başladı. Küçük yavruları anne kediyle birlikte bakan köpeği gören Tuana (13) ve Rabia Baş (11) durumu babalarına anlattı. Davut Baş, “Hatta bazen annelerinden bile kıskanıyor. Çok değişik bir olay, insanların birbirini yediği bu ortamda köpeğin böyle annelik yapması çok güzel bir şeyö dedi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Kedilerden ve köpekten detay
-Köpeğin yavruları emzirmesi
-Kedi, köpek ve kedi yavrularının birlikte yatması
-Davut Baş röp.
-Detay

HABER-KAMERA: Murat HAZER/ KAYNARCA (Sakarya),(DHA)

=======================================

5) ÇİTTEKİ DEKORATİF TESTİ BAŞKANKARA KUŞU VE 4 YAVRUSUNA YUVA OLDU

MANİSA’nın Turgutlu ilçesinde, bir bağ evinin bahçe çitindeki dekoratif testi, baştankara cinsi kuşa yuva oldu. Testinin dar ağzından yuvaya girip, çıkarak 4 yavrusuna yiyecek taşıyan kuş görenlerin ilgisini çekiyor.
Turgutlu’nun kırsal Yukarı Bozkır Mahallesi’ndeki Ahmet Balıca’ya ait bağ evinde bahçesindeki dekoratif amaçlı olarak bahçe çitinin üzerine konulan testi, kuş evi oldu. Bir baştankara cinsi kuşunun yuva yapıp, dört yavru dünyaya getirdiği testiyi Balıca Ailesi, gözü gibi koruyor. Testinin dar ağzından yuvaya girip, çıkarak 4 yavrusuna yiyecek taşıyan baştankara kuşunun, evlerine elen misafirlerin ilgisini çektiğini belirten Ahmet Balıca, onların evlerinin bereketi olduğunu düşündüklerini söyledi. Kuşun yavruları için harcadığı çabanın kendilerini bağ evine daha çok bağladığını belirten Balıca, “Bu kuşların yaşama ve yaşatma çabaları görenlere bir bakıma örnek oluyor. Bu yuvayı ve yavruları gözümüz gibi koruyup kolluyoruz” dedi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Baştankara kuşunun yuvası ve yavrularından görüntü

Haber: Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA)

=============================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!