Reklam Alanı
Reklam Alanı

HAKKARİ – Yüksekovalı çifte, liselilerden 41’inci evlilik yıl dönümü sürprizi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yüksekovalı çifte, liselilerden 41’inci evlilik yıl dönümü sürprizi

 

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA)- HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinin Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve öğrenciler, ‘Meslek Liseleri ailelerle buluşuyor’ projesi kapsamında köylerde yaşayan yaşlı çiftleri ziyaret edip, hayat tercübelerinden faydalanıyor. Öğrenciler, Güvenli köyünde yaşayan Medine (69) ve Sefer Altekin (79) çiftini de ziyaret edip, evliliklerinin 41’inci yılını kutladı. Altekin çifti, öğrencilerin getirdiği pastayı keserek, ilk kez evlililik yıl dönümlerini  kutladı.

Yüksekova ilçe merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan İran sınırında bunan Esendere beldesinnin Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ‘Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor’ projesi kapsamında, beldeye bağlı köyleri ziyaret ederek, yaşlı çiftlerle bir araya geldi. Öğrenciler, ziyaret ettikleri çiftlerin hayat tecrübelerinden faydalanırken, beldeye bağlı Güvenli köyünde yaşayan Medine ve Sefer Altekin çiftini de ziyaret edip, evlilik yıl dönümü sürprizi yaptı. Mutlu olan Altekin çifti, öğrencilerin getirdiği pastayı keserek, hayatlarında ilk kez evlilik yıl dönümlerini kutlamanın sevincini yaşadı. Çift, öğrencilere teşekkür etti. 

Sefer Altekin, 41 yıldır evli olduğu ve kendisinden 10 yaş küçük olan eşi ile ilk kez evlilik yıl dönümünü kutladıklarını belirterek, “Hayatım boyunca evlilik yıldönümü kutlamamıştık. Sağ olsunlar öğrenciler bize sürpriz yaptı. Çok teşekkür ederiz. Öğrencilik hayatınızda başarılar dilerim” dedi

Öğrencilerden İdal Eraslan ise, köyleri ziyaret ederek yaşlı çiftlerin tercübelerinden faydalandıklarını belirterek,”Proje kapsamında ailelerimizle buluşup, onların hayat tecrübelerinden faydalandık. Bugün Güvenli köyünde Medine ve Sefer Altekin çiftimizin 41’inci evlik yıl dönümünü pasta keserek kutladık” diye konuştu.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————-
-Yaşlı çiftleri ziyaret eden öğrenci ve öğretmenler
-Yaşılırla sohbetlerinden detaylar
-Öğrencilerin not almalarından detaylar
– Öğrencilerden İdal Eraslan’ın konuşması
-Öğrencilerden Derya Uçkun’un konuşması
-Altekin çifti için kesilen evlilik yıl dönümü pastası
-Genel detaylar
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!