Reklam Alanı
Reklam Alanı

Haramidere Metrobüs Durağı’nda hareketlilik -3

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Soner HASIRCIOĞLU -İdris TİFTİKCİ / İSTANBUL (DHA) ESENYURT’ta psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ali K. (34) metrobüse birlikte bindiği kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra boğazına maket bıçağı dayadı. Şöför, metrobüsü Haramidere Durağı’nda durdururken, kendisine zarar veren Ali K. gözaltına alınarak, hastaneye kaldırıldı.
Olay, Haramidere Metrobüs Durağı’nda saat 19.03 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 34 yaşındaki Ali K., Müjgan isimli kız arkadaşı ile metrobüse bindi. İkili arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Ali K. yanında bulunan maket bıçağını çıkararak, boğazına dayadı. Ali K. kendisine zarar verirken, metrobüs şoförü, aracı Haramidere durağında durdurdu. Durum polise bildirilirken, büyük korku yaşayan yolcular araçtan indi. İhbar üzerine olay yerine aralarında Özel Harekat polislerinin de olduğu çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler, Ali K.’yı bıçağı bırakması için ikna etmeye çalıştı. Ali K. bir süre sonra metrobüsten indi. Polis ekiplerine direnen Ali K. gözaltına alınarak, ambulansa bindirildi. Ali K. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!