Reklam Alanı
Reklam Alanı

Hatay’da Galatasaray maçı heyecanı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İzzet NAZLI/HATAY, (DHA) – Hataylı futbolseverler, Süper Lig’in 32’nci haftasında yarın oynanacak Atakaş Hatayspor-Galatasaray maçını heyecanla bekliyor. Tarihinde ilk defa çıktığı Süper Lig’de başarılı bir grafik çizen Hatayspor’un Galatasaray karşısında iyi futbol ortaya koyacağını belirten bordo-beyazlı taraftarlar, sahadan galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını söyledi.
Bu sezon tarihinde ilk defa Süper Lig’e çıkan, oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla Türkiye’de adından söz ettiren bir takım haline gelen Atakaş Hatayspor, yarın sahasında Galatasaray’ı ağırlayacak. Kentte heyecanla beklenen maç öncesi görüşlerini açıklayan taraftarlar Hatayspor’un karşılaşmadan galip ayrılacağına inandıklarını vurguladı.
TAKIMA GÜVEN TAM
Hatayspor’u her alanda desteklediklerini ve Galatasaray maçında 3 puan alacaklarını dile getiren esnaf Fehime Nur Yalçın, “Hatayspor, Süper Lig’de çok güzel başarılar elde etti. Yarınki Galatasaray maçını alacağını düşünüyorum. Çok heyecanlıyız, tribünlerden izleyemeyecek olsak bile televizyonlarda, sosyal medyada takımımızın takipçisiyiz. Maçı saatini heyecanla bekliyoruz” dedi.
‘GALATASARAY’I YENERİZ’
Taraftarlardan Talip Köleoğlu da Hatayspor’a çok güvendiğini kaydetti, “Galatasaray çok büyük bir kulüp, bunu kimse tartışamaz ama Hatayspor da bu sene ligde sergilediği performansla keyif kattı. Ben inanıyorum ki Galatasaray’ı yarın burada yeneceğiz ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Eksik oyuncularımız olabilir ama takımda her bir oyuncu birbirinden değerli, birbirinden yetenekli ve kıymetlidir” ifadelerini kullandı.
‘GURURLUYUZ’
Büyük bir takımı daha kentte konuk ettikleri için Hataylılar olarak gururlu olduklarını anlatan İbrahim Deviren de, centilmenlikle geçen bir maç olmasını diledi. Tarihi Uzun Çarşı esnafından Süleyman Kapçak ve Ziya Deviren, Hatayspor’un yarınki maçta Galatasaray’ı yenmesini beklediklerini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Tarihi Uzun Çarşı’dan detaylar
– Kent merkezinden detaylar
– Fehime Nur Yalçın’ın açıklaması
– Talip Köleoğlu’nun açıklaması
– Esnafın maç yorumu
– Esnafın Hatayspor atkılı işletmelerinden detaylar
(Haber-Kamera: İzzet NAZLI / HATAY, DHA)
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!