Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Hatay’ın pandemide solunum cihazı ve dezenfektan üretiminde büyük katkısı oldu’

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN (Hatay), (DHA)- MİLLİ Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, Hatay’ın pandemi döneminde solunum cihazı ve dezenfektan üretiminde büyük katkıları olduğunu kaydetti.
Hatay’ın İskenderun ilçesine gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ile İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Özer’i, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ile Okul Müdürü Yusuf Yıldırım karşıladı. Mahmut Özer, koronavirüs pandemisinin başladığı, Türkiye’nin ihtiyacı olduğu dönemde okulların çok büyük katkılar ortaya koyduğunu anlattı. Özer, “N95 maske üretimi ve Hatay’da solunum cihazı üretimleri, dezenfektan üretimi ile katkılar verdiniz. Bu desteklerinizden dolayı başta idareciler olmak üzere okul öğretmenleri ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.
Mahmut Özer, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, okulun tüm atölyelerini gezip, hem öğretmenlerden hem de öğrencilerden bilgi aldı.
İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, Türkiye’nin lokomotifi olma yolunda çok çalıştıklarını ve çeşitli projeleriyle katkı vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!