Reklam Alanı
Reklam Alanı

(Havadan görüntülerle) KADIKÖY’DE KLASİK OTOMOBİLLERLE 19 MAYIS KONVOYU 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR-Murat KORKMAZ/İSTANBUL,(DHA)
İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD), bir döneme damgasını vurmuş onlarca klasik araçla Kadıköy’ün caddelerinde konvoy oluşturdu. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlik havadan da görüntülendi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlatmak için 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 102. Yılı  İstanbul’da da renkli aktivitelerle kutlanıyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (İKOD), bir döneme damgasını vurmuş klasik araçlarla Kadıköy’de konvoy oluşturdu. İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği üyeleri, Türk bayraklarıyla süslenmiş klasik araçlarla bir araya geldi. Çeşitli modellerinden oluşan klasik araçlar ana caddelerde konvoy oluşturdu. Konvoy sırasında sürücüler kornalarıyla vatandaşları selamlarken, vatandaşlar tarafından da alkışlandılar. 
İstanbul Klasik Otomobil Severleri üyesi Serkan Okay “Yine her ulusal bayramda olduğu gibi bir araya geldik. 100’e yakın klasik araçla Kadıköy caddelerinde konvoy halinde ilerleyip bu coşkuyu yaşamak istiyoruz. 19 Mayıs coşkusuyla Atamızın ve milletimizin, doğum günü olarak gördüğümüz 19 Mayıs’ı coşkuyla kutlayacağız” diye konuştu. Etkinliğe katılan Tuğba Süslü “Çok mutluyum. Atatürk’e her şeyi borçluyuz. Konvoya biz de katılıp coşku içinde kutlayacağız” dedi. Klasik otomobillerin konvoyu havadan da görüntülendi.

Görüntü dökümü:
———————-
-Klasik otomobillerden görüntü
-Vatandaşlar ile röp
-Konvoydan görüntü
-Vatandaşların konvoyu el sallaması ve alkışlaması
-Evlerinde vatandaşların konvoyu alkışlaması
-Havadan görüntüler
-Genel ve detay görüntüler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!