Reklam Alanı
Reklam Alanı

Havalimanında bir kişiyle tartışan Hasan Şaş, güçlükle sakinleştirdi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ADANA, (DHA)- GALATARASAY’ın eski futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Hasan Şaş, uçakla geldiği memleketi Adana’da, havalimanında bir kişiyle tartıştı. Çevredekilerin araya girdiği tartışmada Hasan Şaş, güçlükle sakinleştirildi.
Olay, 16 Mart günü öğle saatlerinde meydana geldi. İstanbul’dan kalkan uçakla memleketi Adana’ya gelen Hasan Şaş’ın iddiaya göre havalimanı çıkışında telefonu çaldı. Galatasaray’ın efsane isimlerinden Erhan Önal’ın ölüm haberini alan Hasan Şaş, duygusal anlar yaşadı. Çevredekilerin verdikleri bilgilere göre aldığı haberle büyük üzüntü yaşayan Şaş, terminalin gelen yolcu çıkış kapısındaki taksilerin olduğu bölgede karşılaştığı bir kişiyle tartışma yaşadı. Karşılıklı atışma kavgaya dönüştü. 
İKNA ETMEYE ÇALIŞTILAR
Bu sırada çevredeki vatandaşlar, Hasan Şaş’ı yatıştırmaya çalıştı. Vatandaşlar, Hasan Şaş’ı kendisini bekleyen otomobile kadar götürdü. O anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntüledi.
SOSYAL MEDYA HESABINDA PAYLAŞTI
Hasan Şaş, dün, Erhan Önal’ın fotoğrafıyla birlikte yaptığı paylaşımda “Bugün Adana’ya geldim uçaktan indiğimizde acı haberi aldım; iki Galatasaraylı arkadaşımla sohbet ediyordum, çok üzüntülüydüm Erhan abi ölmüş dedim, ‘o kim?’ dediler. Uzun lafın kısası, futbolcu iki defa ölür birincisi futbolu bıraktığında, ikinci öldüğünde, en azından seni unutmayan bir kardeşin var. Mekanın cennet olsun ben seni unutmayacağım” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!