Reklam Alanı
Reklam Alanı

Havaya ateş açıp polisten kaçtı, kaza yapıp öldü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA, (DHA)- KÜTAHYA’da eğlence mekanlarının bulunduğu caddede otomobilinden havaya ateş eden, polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan ve direksiyon kontrolünü yitirdiği aracıyla dere yatağına uçan sürücü Bayram Türker, olay yerinde hayatını kaybetti.
Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, eğlence mekanlarının yoğun olarak bulunduğu Vefa Mahallesi’nde uygulama yaptı. Bu sırada 43 ABH 891 plakalı otomobilinden havaya ateş eden sürücü Bayram Türker, polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçtı. Kısa süre sonra otomobilin direksiyon kontrolünü yitiren Türker, yolun sağındaki dere yatağına uçtu. Polis ekiplerinin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, sürücü Bayram Türker’in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Türker’in kaçarken ateş açtığı silah ele geçirilirken, cenazesi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!