Reklam Alanı
Reklam Alanı

Havayolu şirketi bu yaz İzmir’den 5 yeni destinasyona uçacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL (DHA) – SunExpress, 2021 yazında İzmir uçuşlarında kapasite ve frekans artışı sunarken dış hatlarda Kiev, Cenevre, Tel Aviv ve Beyrut, iç hatlarda ise Bodrum uçuşlarına başladığını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde 2021 yazında Türkiye ve bölge turizmine tam destek sunacağını açıklayan SunExpress, bu yaz Almanya, Avusturya ve İsviçre’deki 15 şehirden İzmir’e direkt uçuş düzenleyeceğini ve Amsterdam, Paris, Londra, Brüksel, Kopenhag gibi Avrupa’nın turizm başkentlerine de frekans artışı sunduğunu duyurdu.

Havayolu şirketi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “İzmir uçuş ağına eklenen yeni rotalar Tel Aviv ve Beyrut’a 23 Mayıs itibarıyla haftada iki kez uçarken, Avrupa güzergahında Kiev uçuşları 26 Mayıs’tan itibaren, Cenevre uçuşları ise 2 Temmuz’dan itibaren haftada bir kez düzenlenecek. İzmir’den Anadolu’nun 14 kentine sefer sunan hava yolunun 14 Mayıs itibarıyla her Cuma akşamı Bodrum’a gidiş ve Pazartesi sabahı ise Bodrum’dan dönüş olacak şekilde düzenlenecek seferlerle hafta sonu tatilini değerlendirmeyi tercih eden misafirler için cazip bir alternatif olacak. Ayrıca Ayrıca, Adana, Antalya ve Diyarbakır’a uçuşlar da günde 3 sefere çıkarılarak birçok iç hat destinasyonunda frekans artışı sunulacak” denildi.

Ayrıca, Eindhoven, Marsilya, Oslo, Helsinki ve St. Petersburg seferlerine bu yaz yeniden başlayacak olan havayolu şirketinin, İzmir’e toplamda 1,7 milyondan fazla koltuk sunacağı da bildirildi.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!