Reklam Alanı
Reklam Alanı

HDI Sigorta Afyon Belediyespor-Fenerbahçe Beko: 87-97

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR

SALON: Prof. Dr. Veysel Eroğlu
HAKEMLER: Mehmet Karabilecen, Halil Baldemir, Hüseyin Çelik 
HDI SİGORTA AFYON BELEDİYESPOR: Wright 5, Cruz 23, Kairys 18, Leissner 17, Macura 10, Efe Beşok 4, Ekrem Sancaklı 2, Egemen Güven 8, Ali Tuncer
FENERBAHÇE BEKO: Brown 20, Tarık Biberoviç 10, Barthel 4, Kenan Sipahi 9, Ahmet Duverioğlu 8, Perez 4, Melih Mahmutoğlu 15, Quinn 9, Pierre 10, Berkay Candan 8, Ali Muhammed
1’İNCİ PERİYOT: 27-28
DEVRE: 50-43
3. PERİYOT: 58-77 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden HDI Sigorta Afyon Belediyespor ligin 26’ncı haftasında evinde Fenerbahçe Beko’yu konuk etti. Maçta Fenerbahçe Beko farkı artırsa da Afyon Belediye pes etmedi ve maça yeniden ortak oldu. Sonuçta Fenerbahçe maçı 87-97 kazandı.
Maça iki ekip de hızlı başlarken ilk çeyrek başa baş mücadeleyle sürdü. Çeyreğin sonunda Fenerbahçe 1 sayı ile üstünlüğü ele aldı. İkinci çeyreğe 27-28 önde başlayan Fenerbahçe, bu çeyrekte farkı artırdı. 27 sayı farkı yakalayan Fenerbahçe, soyunma odasına 39-56 önde girdi.
Üçüncü çeyreğe iki ekip de hızlı başlarken Afyon Belediye aradaki farkı 19 sayıya kadar çekmeyi başardı. Üçüncü çeyrek Fenerbahçe’nin 58-77 üstünlüğü ile tamamlandı.
Son çeyreğe hızlı başlayan Afyon Belediye farkı 4 sayıya kadar indirdi. Kairys bitime 3 dakika 54 saniye kala 5 faulle kenara geldi. Bu çeyrekte olağanüstü gayret gösteren Afyon Belediye yakaladığı geri dönüş ile heyecan oluştursa da maçı kaybetti. Fenerbahçe Beko maçı 87-97 kazanan ekip oldu. 
Fenerbahçe Beko Afyon Belediye karşısında 20. galibiyetine ulaştı.

(FOTOĞRAFLI)
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!