Reklam Alanı
Reklam Alanı

Hedef pazarlar arasında ilk kez Türkiye’de tanıtılacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Renault, Taliant modelini B-Sedan segmentine ekleyeceğini duyurdu. . Yakın dönemde logosunu yenileyen marka, ürün gamının yeni temsilcisi Taliant’ı hedef pazarlar arasında ilk kez Türk tüketicisinin beğenisine sunacağını bildirdi.

Renault Grubu’nun CMF-B modüler platformunda üretilen Taliant modelinin,  X-Tronic şanzıman, kör nokta uyarı sistemi, kablosuz Apple Car Play, 8 dokunmatik multimedya ekranı ve elektrikli park freni gibi özelliklere de sahip olduğu belirtildi. Modelin, Joy ve Touch donanım seviyeleriyle tüketicilerle buluşacağı duyuruldu.

TÜRKİYE, PAZARDA 7’İNCİ SIRADA YER ALIYOR

Renault Taliant’ın ilk kez Türkiye’de satışa sunulmasının altını çizen Renault MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, “Türkiye, Renault Grubu için çok büyük bir önem taşıyor. 2021 ilk çeyrek itibarıyla ülkemiz, grubun küresel çapta en büyük 7’nci pazarı konumunda bulunuyor. Renault Taliant modeli için Türk tüketicisinin öncelikli olması, bu önemin göstergesi niteliğinde. 2021’in başından bu yana Renault’da yenilikler tüm hızıyla devam ediyor. Renaulution stratejik planı, yeni logo ve misyonun ardından sıra, ürün gamımızın en yeni üyesinde. Modern ekipman seviyesi ve ihtiyaçlara yönelik sunduğu çözümler sayesinde Renault Taliant, perakende ve filo kullanıcılarını ideal fiyat-performans oranıyla buluşturacak. B-Sedan segmenti 2020 yılında Türkiye’de toplam binek pazarından yüzde 2,4 oranında pay aldı. Taliant modelimizin X-Tronic şanzıman ve LPG seçenekleriyle segmentteki en önemli 2 talebe cevap veriyoruz. Rekabetin kısıtlı olduğu bu segmentin yanı sıra Taliant, C sınıfından gelen tüketiciler için de cazip bir seçenek olacak. Türkiye’nin lider otomobil markası olarak, çok yönlülüğüyle öne çıkan yeni modelimizin satış performansımıza ciddi katkı vermesini öngörüyoruz” ifadelerini kullandı.

“DİNAMİK VE YENİLİKÇİ TASARIM ÇİZGİLERİ”

Şirketten yapılan yazılı açıklamada, “Renault Taliant, dış tasarım öğeleri sayesinde modern kimliğini vurguluyor. Özellikle Renault markasıyla özdeşleşmiş olan C şeklinde farlarla tasarım imzasını ortaya koyuyor. Tasarım imzasının şıklığı, ön ızgaradaki krom detay ve tampondaki estetik sis farları ile tamamlanıyor. Tüm unsurlarında yenilikçi marka DNA’sına sadık kalan model, dinamik tasarım çizgileriyle dikkat çekiyor. Kaput üzerindeki aerodinamiği gözeten belirgin hatlar, ilk bakıştan itibaren güçlü bir izlenim uyandırıyor. Renault Taliant 4.396 mm uzunluğu ve 2.649 mm aks açıklığına eşlik eden eğimli ön camı ve toplam 1.501 mm yüksekliği ile zarif bir görünüme sahip. Akıcı tavan çizgisi, arka tarafta konumlandırılan radyo anteni ve tavan çizgisiyle birlikte küçülen arka camlar, modelin dinamik yapısını pekiştiriyor. Lansman rengi Ayışığı Gri olan Renault Taliant’ın altı farklı renk seçeneği daha bulunuyor. Donanım seviyesine ve opsiyona göre 15” çelik, 16” çelik ve 16” alüminyum olmak üzere 3 farklı jant seçeneğiyle birlikte geliyor” bilgilerine yer verildi.

Reklam Alanı

Markadan yapılan açıklamada yeni modelin özellikleriyle ilgili şu detaylara da yer verildi:

İç mekânda şık ve ergonomik unsurlar, dış tasarımın dinamik kimliği, ihtiyaca göre farklılaşan 3 multimedya sistemi, sürüş konforu ve güvenliğini ön planda tutan yenilikler, verimli motor ve şanzıman kombinasyonları, titreşimlerin kabine iletimini ciddi oranda azaltan hafif ve sertleştirilmiş şasi gibi özellikler de yeni modelde ön plana çıkıyor.”

X-Tronic şanzıman ve LPG versiyonlarıyla Taliant, satışa sunulacağı pazarlar arasında ilk kez 25 Mayıs’ta Türkiye’de yollara çıkacağı belirtildi. Hem perakende, hem de filo kullanıcılarına yönelik sunduğu özelliklerle segment liderliği hedefleyen modelin, lansmana özel ve sınırlı sayıda stokla 167.900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacağı bildirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!