Reklam Alanı
Reklam Alanı

Hemşirelerden ‘Hemşireler Günü’ için klip

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hemşirelerden ‘Hemşireler Günü’ için klip

GAZİ Üniversitesi Hastanesi hemşireleri, ‘Hemşireler Günü’ nedeniyle, koronavirüs salgını sürecinde hastane koridorlarında verdikleri mücadeleyi klipte anlattı.

Gazi Üniversitesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan hemşireler, 12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle hazırladıkları klipte, koronavirüs salgını sürecinde büyük fedakarlıklar gösteren meslektaşlarının mesajlarını paylaştı. Hemşire olmanın ne demek olduğunu birer cümleyle anlatan hemşireler, kamera karşısına geçerek bu zorlu günlerde mesleklerini büyük bir tutkuyla icra ettiklerini ifade etti. Koronavirüs salgını sürecinde hastane koridorlarında verdikleri mücadeleleri anlatan hemşirelerin kimi yaşadığı duygusal anları kimi ise mesleğinin güzel yanlarını da dile getirdi.

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ise, hemşirelerin göstermiş olduğu fedakarlığın paha biçilemez olduğu bu dönemde; mücadelelerinin farkında ve onların yanında olduklarını belirterek, “Bizler sağlığa uzanan bu yolda beraber yürüyen çalışma arkadaşlarıyız. Hiçbir koşulda hastalarını ihmal etmeyen özverili, fedakâr ve kahramanca çalışan tüm hemşirelerimizin ‘Hemşireler Günü’ kutlu olsun” dedi. Yıldız, bu özel günün anısına hastanenin tüm bölümlerinde görev yapan hemşireler adına, üniversitenin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Ankara’da oluşturulan hatıra ormanında fidanlar dikildiğini ve sertifikalarının da hemşirelere hediye edildiğini ifade etti.

Görüntü Dökümü:
-Hemşirelerin birer cümle ile mesleklerini anlatması
Haber-Kamera:ANKARA,(DHA)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!