Reklam Alanı
Reklam Alanı

Henry Onyekuru’dan maç sonrası açıklamalar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Galatasarayımızın Süper Lig’in 22. haftasında deplasmanda oynadığı Gaziantep maçı sonrası oyuncumuz Henry Onyekuru, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Gaziantep maçında iki gol kaydeden Onyekuru, Galatasaray’a geri dönüşüyle ilgili olarak “Her zaman Allah’a çok şükrediyorum Galatasaray formasını bana tekrardan giydirdiği için. Galatasaray gibi büyük bir camiada oynamak, formasını giymek inanılmaz büyük bir onur. Biliyorsunuz taraftarlarla da aramızda çok güzel bir bağ var. Geri dönmem için bana verdikleri destek ve onlarla tekrar beraber olmam, takım arkadaşlarım ve hocamla beraber olmam beni inanılmaz mutlu ediyor.” ifadelerini kullandı.

Kendisini fizik olarak nasıl hissettiğiyle ilgili soruya “Dürüst olmak gerekirse %100 fiziksel olarak hazır değilim. Ancak bunun yanında çok önemli bir faktör var. Bu faktörün adı Fatih Terim. Bana verdiği güven ve destek ister istemez daha iyi hissettiriyor beni. Aynı şekilde saha içinde takım arkadaşlarımın verdiği destek, yardımcı hocalarımızın verdiği destekle beraber iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Her geçen gün daha da iyiye gidecektir.” cevabını verdi.

Gol attığı anda neler hissettiğiyle ilgili soruya ise şu cevabı verdi:

“Gol attığım anda evime döndüğümü hissettim. Taraftarlar gelmem için çok destekte bulundular. Tekrardan onları sevindirebildiğim için, tekrardan evime döndüğüm için, evime golle döndüğüm için çok mutlu hissediyorum kendimi.”

Reklam Alanı

Kaynak: Galatasaray

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!