Reklam Alanı
Reklam Alanı

Hevsel Bahçeleri’ne uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Burak EMEK/DİYARBAKIR, (DHA)- DİYARBAKIR’da uyuşturucuyla mücadele kapsamında Hevsel Bahçeleri’ne düzenlenen operasyonda 240 kök Hint keneviri ile 30 kilo esrar ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın’ın talimatıyla 21 Eylül’de başlatılan ‘Narko Alan Diyarbakır’ uygulaması sürüyor. Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Büro Amirliği ekipleri, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki Hevsel Bahçeleri’ne bugün bir operasyon daha düzenledi. Ekipler, operasyonda 240 kök Hint keneviri ve 30 kilo esrar ele geçirdi. Çevrede yapılan incelemede olayla bağlantısı olduğu iddiasıyla M.K.,E.M., A.K. ve İ.K. gözaltın alındı. Ele geçirilen uyuşturucular imha edilirken, şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Dün de iki kişinin takibe alınması ile Hevsel Bahçeleri’nde operasyon düzenledi. Polis ekipleri, 2 şüpheliyi suç üstü yakalarken, 278 kök Hint keneviri ile 10 kilo esrar da ele geçirildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!