Reklam Alanı
Reklam Alanı

Honor CEO’su Onayladı: Telefonlar Google Destekli Gelecek

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Huawei’nin uzun süredir mücadele ettiği ABD ambargosu sonrası geçtiğimiz kasım ayında Shenzhen Zhixin New Information Technology’ye sattığı Honor’da işler yolunda gitmeye başlamış gibi görünüyor. Gelen haberlere göre Honor’un telefonları Google uygulamalarını destekleyecek.

İlk olarak Honor’un geçtiğimiz hafta duyurduğu ve Çin pazarında satışa sunduğu Honor V40‘ın global sürümünün Google servislerini destekleyeceği yönünde haberlerin gelmesiyle gündeme düşen konuda şimdi de Honor’un CEO’su George Zhao‘dan açıklamalar geldi.

Görüşmeler devam ediyor:

Şirketin CEO’su George Zhao’ya göre Google ve Honor arasında anlaşmaların yapılması için hiçbir engel yok ve iki şirket bir süredir gerekli noktalarda anlaşmaya varabilmek için görüşmelere devam ediyor.

Bu görüşmeler sonucunda alınacak karar ve yapılacak yeni anlaşmanın Honor’un en yeni üst segment telefonu V40 için geçerli olup olmayacağı ise merak konusu. Bu noktada her ne kadar akıllı telefon Çin pazarında Google servislerinden mahrum halde satışa sunulmuş olsa da, atılacak imzalar ile global versiyonunun Google destekli gelebileceği düşünülüyor.

Reklam Alanı

Huawei’nin adımı meyvesini vermiş gibi görünüyor:

Huawei’nin Honor’u satmasının ardındaki sebebin ‘Honor’u yaşatabilmek‘ olarak açıklandığını biliyoruz. Gelen son haberler ise gösteriyor ki Huawei’nin bu adımı ilk meyvelerini vermeye başladı.

Çünkü eğer Honor akıllı telefonları Android 11 ve Play Store ile kutudan çıkmaya başlarsa, akıllı telefon piyasasında kendine iyi bir yer edinebileceğini ve hatta Huawei’nin ambargo sonrası oluşturduğu boşluğu doldurabileceğini söyleyebiliriz. Üstelik Honor’un fiyat konusunda da oldukça cömert davrandığını düşünürsek, olası bir Google anlaşması pek çok şeyi değiştirebilir.

Kaynak: Webtekno

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!