Reklam Alanı
Reklam Alanı

Husumetli olduğu kişinin aracını parçalamaya çalıştı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),(DHA)- ZONGULDAK’ın Ereğli ilçesinde , husumetli olduğu Birol Akkaya’nın otomobilini demirle parçalamaya çalışan U.O., çevredekilerin polise haber vermesiyle kaçtı. Olay yerine gelen anne F.O., şüpheli olarak aranan oğluna telefon açarak, tepki gösterdi. 
Olay, saat 20.00 sıralarında Abalı Mahallesi’nde meydana geldi. Bir kişinin park halinde bulunan otomobile demirle zarar verdiğini görenler polise haber verdi. Birol Akkaya’ya ait olduğu tespit edilen otomobilin camları ve kaportasında hasar meydana gelirken şüpheli kişi kaçtı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı çalışmada kaçan şüphelinin U.O. olduğu tespit edildi.
U.O.’nun babası O.O. ve annesi F.O. da olay yerine geldi. Bu sırada kendisini arayan oğlu U.O. ile görüşen anne F.O., “Polisler burada. Köpekliğini yaptın yine oğlum. Bak başının çaresine. Benimle işin yok” diyerek tepki gösterdi.
U.O.’nun yakalanması için çalışma başlatılırken otomobilin sahibi Birol Akkaya’nın çalışmak için Antalya’ya gittiği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!