Reklam Alanı
Reklam Alanı

Husumetlisini öldürdü ardından aynı tüfekle intihar etti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Vehbi SARIHAN/SARIGÖL (Manisa), (DHA) – MANİSA’nın Sarıgöl ilçesinde, aralarında husumet bulunan komşusu Kader Oktay’ı (52) tüfekle vurarak öldüren Mehmet Bey Akkor (56) ardından aynı silahla intihar etti.
Olay, saat 17.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Üzüm Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Bey Akkor aralarında daha önceden husumet bulunan komşusu Kader Oktay ile karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışmaya kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Akkor, av tüfeğiyle Oktay’ı göğsünden ve bacağından vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılan Oktay, olay yerinde hayatını kaybederken, Akkor bu kez tüfeği kendisine doğrultup ateşledi.  
İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Kader Oktay’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olduğu belirlenen Mehmet Bey Akkor ise ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Alaşehir Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polis ekiplerince olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!