Reklam Alanı
Reklam Alanı

İkizdere, Kartalkaya ve Gölyaka’da kar kalınlığı 1 metreyi aştı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

TÜRKİYE’nin büyük bölümünü etkisi altına alan kar, Rize İkizdere’de 142, Düzce Gölyaka’da 109, Bolu Kartalkaya’da ise 102 santimetreye ulaştı. 
Türkiye’nin birçok noktasında geçtiğimiz hafta başlayan kar yağışı, yurdun büyük bölümünde etkisini sürdürüyor. Bazı bölgelerde yolların kapanmasına neden olan kar yağışı, özellikle İstanbul ve Ankara’da barajlardaki doluluk oranının artmasını sağladı. Yeni hafta ile birlikte etkisini sürdüren kar, kayak merkezlerinde turizmcilerin yüzünü güldürdü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye’de bazı merkezlerde ölçülen kar kalınlı verilerini paylaştı. Buna göre kar kalınlığı, Rize İkizdere’de 142, Düzce Gölyaka’da 109, Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde 102, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu/Yedi Kuyular Kayak Merkezi’nde 100, Van Bahçesaray/Karabet Tepesi’nde 99 ve Kocaeli Kartepe Kayak Merkezi’nde 98 santimetreye ulaştı. Kar kalınlığı Bursa Uludağ’da 77,  Erzurum Palandöken’de 66 ve Kayseri Erciyes’te 22 santimetre olarak ölçüldü.

Mustafa TURAPOĞLU/ANKARA, (DHA)-

 

 

 

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!