Reklam Alanı
Reklam Alanı

İlik nakli için İzmir’e giden ailenin borcunu polis ödedi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ahmet KORKMAZER/NEVŞEHİR,(DHA)- NEVŞEHİR’de polis ekipleri, bin TL idari para cezasını ödemediği için aranan S.Y.’yi yolcu otobüsünde yakaladı. Çocuğuna ilik nakli için İzmir’e gittiğini, cezayı ödeyecek gücü olmadığını söyleyen kadının borcunu, polisler aralarında topladıkları para ile ödedi.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yol uygulaması sırasında şehirlerarası bir otobüsü durdurdu. Ekipler, kimlik kontrolünde kesinleşmiş bin TL adli para cezası nedeniyle Erzurum’da aranan S.Y.’yi yakaladı. 5 ve 17 yaşındaki iki çocuğu ile Kale Şehit İsmail Arslan Polis Merkez Amirliği’ne getirilen S.Y., 14 yaşındaki çocuğunun lösemi hastası olduğunu, ilik nakli için İzmir’e gittiğini söyledi. Adli makamlarca kendisine verilen bin TL cezayı ödeyecek gücünün olmadığını söyleyen S.Y.’ye polisler yardım etti. Polisler, aralarında para toplayarak S.Y.’nin idari para cezasını ödedi, ayrıca bir hayırseverin desteğiyle de İzmir’deki masraflarını karşılamak için yardım yapıldı. S.Y. ile 2 çocuğu daha sonra otobüse bindirilerek uğurlandı.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!