Reklam Alanı
Reklam Alanı

Instagram’a YouTube tarzı video reklamlar geliyor!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

TikTok, Facebook, YahooFinance raporlarına göre küresel olarak Instagram Reels kısa videolarına reklamların gelişi kesinleşti. Reklamlar, normal bir “Reels” videosunun kendisinden iki kat daha uzun olan 30 saniyeye kadar varan uzunluklarda olabilecek.

Artık sosyal medyanın her platformunda reklamlar mevcut. Youtube adeta reklamlardan kaçmak için Premium hesap almayı mecburi hale getirdi, zira videolarda süreki reklamlarla karşılaşıyoruz. Şimdi bu reklam akımına Instagram da Reels ile katılıyor. Reels elde ettiği başarının ardından Tiktok’a güzel bir rakip oldu. Görünüşe göre Instagram da bundan yararlanmak istiyor.

Reels için reklamlar geliyor

Reels için reklamlar, kullanıcının izlediği ayrı videolar arasında döngüde karşımıza çıkacak. Başlangıçta, reklam işlevi bu yılın başlarında Hindistan, Brezilya, Almanya ve Avustralya’da test edildi ve BMW, Louis Vuitton, Uber ve Netflix’ten reklamlar gösterildi.

Reklam Alanı

Instagram COO’su Justin Osofsky Perşembe günü yaptığı açıklamada, “Reels’i insanların Instagram’da yeni içerik keşfetmeleri için harika bir yol olarak görüyoruz ve bu nedenle reklamlar doğal bir uyum” dedi. “İnsanların zaten eğlendiği bir ortamda her büyüklükteki marka bu yeni yaratıcı formattan yararlanabilir.”

Reels Instagram‘ın ve bunun uzantısı olarak Facebook’un TikTok’un elde ettiği başarıdan bir pay almasının bir yolu. TikTok’un çılgın popülaritesine bir yanıt olarak Ağustos 2020’de piyasaya sürülen Reels, kullanıcıların ses, efektler ve yeni yaratıcı araçlarla 15 saniyelik çok klipli videolar oluşturmasına olanak tanıyor.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!