Reklam Alanı
Reklam Alanı

Instagram’da yeni dönem başlıyor! Bu özellik hayat kurtarır!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı


Popüler fotoğraf ve video paylaşma platformu Instagram, silinen gönderileri geri getirmeyi kolaylaştırmak için düğmeye bastı. Şirket, uygulamada fotoğraflar, videolar, makaralar, IGTV videoları ve hikayeler dahil olmak üzere sildiğiniz içeriği gözden geçirmenize ve geri yüklemenize olanak tanıyan bir “yakın zamanda silinmiş” özelliğini kullanıma sunacağını açıkladı.

Instagram’ın bu özelliği özellikle hackerların bir hesabı hackleyip tüm fotoğraf ve videoları silmesi olayının önüne geçecek. Bugünden itibaren kademe kademe sunulacak olan bu özelliği kullanabilmek için hesabınızı kısa mesaj veya e-posta yolu ile doğrulamanız gerekecek.

Silinen öğeler 30 gün boyunca klasörde kalır ve dokunulmazlarsa bu noktadan sonra otomatik olarak silinecek. Silinen hikayeler de profilde tutulacak. Ancak bunları kalıcı olarak kaldırmak için Ayarlar> Hesap> Son Silinmiş bölümünden hemen silebileceksiniz.

Reklam Alanı

Açıkçası Instagram, insanlara içeriklerini kalıcı olarak kaldırmadan önce saklama şansı vermek istiyor. Uygulama halihazırda bir arşiv veya yayınları herkese açık olmadan saklamanın bir yolunu sunuyor ve bu özellik sayesinde, başlangıçta silmek isteseler bile kişilerin yayınlarını bir seçenek olarak saklamalarına izin veriyor.

Instagram, daha fazla içeriğe ve dolayısıyla kullanıcılar hakkında daha fazla veriye sahip olmanın avantajını eline alacak. Çünkü insanları gönderilerini tutmaya ne kadar teşvik ederse, Instagram için veri açısından o kadar iyi olacak…

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!