Reklam Alanı
Reklam Alanı

iPad kullanıcılarına müjde! WhatsApp uygulaması geliyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp bir dönem yaşanan güvenlik ve gizlilik sorunlarına rağmen hala en çok tercih edilen uygulamalar arasında yer alıyor. Şirket, belli bir kullanıcı kitlesini Telegram’a kaybettikten sonra platformuna daha çok odaklandı.

Şimdi şirket söz konusu bir iPad cihaz uygulaması üzerinde çalışıyor. WhatsApp ayrıca çoklu cihaz desteği de getiriyor. Yani telefonunuz olmadan da başka bir cihazda oturum açabileceksiniz.

WhatsApp, iPad uygulaması getiriyor

WhatsApp’ın uçtan uca şifreleme şemasının bir parçası, kullanıcıların h,zmette bir “ana” cihaz belirlemelerini zorunlu kılıyor. Şirket, Temmuz ayında artık bir akıllı telefona bağlantı gerektirmeden gerçek bir çoklu cihaz bağlantısını mümkün kılacağını duyurmuştu. Bunun bir parçası olarak, WhatsApp ilk kez tamamen yerel bir iPad uygulaması da planlıyor.

Reklam Alanı

AppleInsider, henüz resmi olarak doğrulanmayan bazı raporları paylaştı. Bunlara göre, yaklaşan çoklu cihaz betasının bir parçası olarak, hem iPad hem de Android tabletlerin ilk kez bir WhatsApp hesabına “bağlı cihazlar” olarak kullanılabileceğini ortaya çıktı. Paylaşılan bilgilerde ayrıca özelliğin bir web uygulaması yerine yerel bir uygulama olacağı ve “bağımsız” çalışacağını da duyuruldu. Yani özellik akıllı telefonunuz çevrimdışı olsa dahi çalışacak. Bu uygulamanın ve entegrasyonun ne zaman geleceğine dair bir bilgi yok; WABetaInfo hesabı, geliştirilme aşamasında olduğunu ve “gelecekteki bir güncelleme” ile yayınlanacağını söylüyor. Ancak iOS için WhatsApp beta sürümüne zaten sahipseniz, iPad sürümüne de erişebilirsiniz.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!