Reklam Alanı
Reklam Alanı

İskenderun FK Başkanı Hakan Bolat: Kupayı İskenderun’a getireceğiz

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- Misli.com 3’üncü Lig Play-Off finalinde mücadele edecek olan İskenderun FK futbolcuları, teknik heyet ve yönetim, Bucaspor 1928 ile karşı karşıya gelecekleri maç için İstanbul’a uçtu. Kulüp Başkanı Hakan Bolat, büyük bir heyecanla yola çıktıklarını belirterek, “Buraya kadar geldik. Kupayı kazanıp İskenderun’a getirmek istiyoruz” dedi.
Kentteki antrenmanları tamamlayıp özel bir otelde konaklayan turuncu-mavili ekip, bugün sabah erken saatte İstanbul’da Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda Bucaspor 1928 ile 24 Mayıs günü saat 20:00’da oynayacakları Misli.com 3’üncü Lig Play-Off finali maçına gitmek için futbolcular, teknik heyet ve yönetim olarak bir araya geldi. Havaalanına gitmeden önce açıklamalarda bulunan İskenderun FK Kulüp Başkanı Hakan Bolat, final maçının İstanbul’da olmasından dolayı memnun olduklarını ve kupayı getirmek için yola çıkacaklarını söyledi. Takımın tam anlamıyla şampiyonluğa odaklandığını belirten Bolat, “Takımın motivasyonu üst düzeyde. Kimse bizden bu başarıyı beklemiyordu ama finale kadar gelmeyi başardık. Benim bildiğim takım, bu kupayı İstanbul’da bırakmaz, getirir” dedi. Bolat ayrıca, final maçında İskenderun taraftarı için 250 kişilik kontenjan ayarladıklarını kaydetti.  
“DAHA ÇOK İSTEYEN KAZANACAK”
Takım olarak bu noktaya gelmeyi sonuna kadar hak ettiklerini söyleyen İskenderun FK Teknik Direktörü Yusuf Tokaç ise kulüp başkanı Bolat’ın kendileriyle maçlara gelmesinin oyunculara moral olduğunu dile getirdi. Her şeyin sahada bitmediğini ve saha dışında da disiplini elden bırakmadıklarını vurgulayan Tokaç, “Şu anda her şey güzel gidiyor. Finalde daha çok isteyen, mücadele eden kazanacaktır. Biz bu noktaya kadar çok isteyerek geldik. Finalde de daha çok isteyip kupayı almayı hedefliyoruz” dedi.
Açıklamaların ardından otobüsle Hatay Havalimanı’na geçen turuncu-mavili ekip daha sonra uçakla İstanbul’a hareket etti.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Kulüp Başkanı Hakan Polat ile röportaj
– Teknik Direktör Yusuf Tokaç ve sporcularla röportaj
– Takımın toplu halde yola çıkması
(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!