Reklam Alanı
Reklam Alanı

İspanya’da gemide ölen Türk kaptan, Giresun’da son yolculuğa uğurlandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Selçuk BAŞAR- Aleyna KESKİN/ EYNESİL (Giresun), (DHA)- İSPANYA açıklarında ‘Global Lake’ isimli gemide, tank temizliği sırasında mürettebattan 2 kişiyle birlikte zehirlenen kaptan Ahmet Akdeniz’in (41) cenazesi, 16 gün sonra memleketi Giresun’un Eynesil ilçesinde toprağa verildi.
İstanbul merkezli Akar Grup’a ait Liberya bayraklı ‘Global Lake’ isimli gemide, 26 Ağustos’ta, kargo tank temizliği sırasında 4 denizci baygınlık geçirdi. İlk müdahaleye rağmen gemi kaptanı Ahmet Akdeniz ile güverte lostromosu Hasan Argındoğan ve Gürcistanlı Mindia Gatenadze hayatını kaybetti, 1 denizci de hastaneye kaldırıldı. Türk denizcilerin cenazeleri, İspanya’daki işlemlerin ardından Türkiye’ye gönderildi. Kaptan Akdeniz’in cenazesi de 16 gün sonra memleketi Giresun’un Eynesil ilçesine ulaştırıldı. 
Ahmet Akdeniz için Eynesil ilçesi Merkez Camii’nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye Giresun Valisi Enver Ünlü, Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, yakınları ve arkadaşları katıldı. Akdeniz ailesinin 8 çocuğundan en küçüğü olan Ahmet Akdeniz’in babası Hüseyin Akdeniz, oğlunun tabutu başında taziyeleri kabul etti. Bekar olan Ahmet Akdeniz, kılınan cenaze namazının ardından ilçedeki aile mezarlığında toprağa verildi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!