Reklam Alanı
Reklam Alanı

İspanya’da gemide zehirlenip ölen kaptan, 2 gün sonra izne gelecekti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Aleyna KESKİN/GİRESUN, (DHA)- İSPANYA açıklarında seyreden Global Lake isimli gemide tank temizliği sırasında 2 mürettebatla birlikte zehirlenerek ölen kaptan Ahmet Akdeniz’in (41) memleketi Giresun’un Eynesil ilçesindeki evinde yas var. Kaptan Akdeniz’in 2 gün sonra izinli olarak memleketine gelmek için hazırlık yaptığı belirtildi.
İstanbul merkezli Akar Gruba ait Liberya bayraklı Global Lake isimli gemide dün gece kargo tank temizliği sırasında 4 denizci baygınlık geçirdi. İlk müdahaleye rağmen gemi kaptanı Ahmet Akdeniz ile güverte lostromosu Hasan Argındoğan ve Gürcistanlı Mindia Gatenadze hayatını kaybetti, 1 gemici ise hastaneye kaldırıldı.
Gemi kaptanı Ahmet Akdeniz’in acı haberi memleketi Giresun’un Eynesil ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı. Bekar olan Akdeniz’in 2 gün sonra izinli olarak memleketine gelmek için hazırlık yaptığı bildirildi.
Ahmet Akdeniz’in ağabeyi Hüseyin Akdeniz, “Kardeşimin ölüm haberi bizi yıktı. 2 gün sonra gelecekti. Yolunu gözlüyorduk. Gemide tank temizlenirken mürettebattan baygınlık geçirenler olunca kurtarmak için tankere giriyor. Ancak başaramıyor. Çevresi tarafından çok sevilen biriydi, dünya iyisi bir insandı” dedi.
Türk denizcilerin cenazelerinin İspanya’daki işlemlerin tamamlanmasının ardından Türkiye’ye gönderilmesi bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!