Reklam Alanı
Reklam Alanı

Isparta’daki cinayetin ikinci şüphelisi de tutuklandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ISPARTA, (DHA) – ISPARTA’da Ali Kurt’un tabancayla vurularak öldürülmesiyle ilgili firari olarak aranırken, dün İstanbul’da yakalanan H.A., bugün Isparta’da sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Aynı olayla ilgili daha önce de bir şüpheli tutuklanmıştı.
Olay, geçen 7 Ağustos tarihinde meydana geldi. Çünür Mahallesi 5351 sokakta tabancayla vurularak yaralanan Ali Kurt, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili olarak Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen çalışmalar sonrasında şüphelilerden Y.E. geçen hafta tutuklanırken, firari olarak aranan H.A. da dün İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı. Ekipler tarafından Isparta’ya getirilen H.A. emniyetteki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. H.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
H.A.’nın Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği tarafından İstanbul’da görevlendirilen alanında uzman ekipler ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa kamera ve sokak çalışması sonucunda yakalandığı öğrenildi. H.A.’nın ayrıca çeşitli suçlardan da suç kaydının bulunduğu belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!