Reklam Alanı
Reklam Alanı

İsrailli bakan, tekerlekli sandalyeyle erişim sağlayamadığı için COP26 zirvesine katılamadı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İsrail, ( DHA)- İsrail Ulusal Altyapı, Enerji ve Su Kaynakları Bakanı Karine Elharrar, tekerlekli sandalyesiyle erişim sağlayamadığı için Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı (COP26) etkinliklerine katılamadı.
İsrailli bakan Karine Elharrar, ulaşım için ziyaretçilere sunulan araçların engelli bireylere uygun olmaması nedeniyle COP26 etkinliklerine katılamadı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Elharrar, “COP26’ya dünyanın dört bir yanındaki meslektaşlarımla buluşmak ve iklim krizinde ortak bir mücadeleyi teşvik etmek için geldim. 2021 yılında engelliler için erişilebilirliği teşvik eden BM’nin, etkinliklerine bu konuda erişim sağlamaması üzücü” dedi.
“SAYIN BAKANDAN ÖZÜR DİLERİM”
İsrail’in İngiltere Büyükelçisi Neil Wigan, söz konusu olaya dair yaptığı açıklamada, “Karine Elharrar’ın COP26’daki toplantılara katılamadığını duyduğuma çok üzüldüm. Sayın Bakandan derinden ve içtenlikle özür dilerim. Herkesi kucaklayan bir COP Zirvesi istiyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!