Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL- AKŞENER, RİZE’DE YAŞANAN GERGİNLİK HAKKINDA KONUŞTU

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

Haber – Kamera: Vedat BAYRAKTAR – Kubilay ÖZEV – Ömer ÇETİNASLAN / İSTANBUL (DHA) İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul’a geldi. Akşener, Rize ziyaretinde yaşanan gerginlik hakkında konuştu.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize’nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaştı. Tepki gösteren grupla partililer birbirlerinin üzerine yürüyünce gerginlik yaşandı. Polis araya girerek gerginliği önlerken, esnaf ziyaretini iptal eden Akşener ilçe merkezinden ayrıldı.  Akşener akşam saatlerinde, İstanbul’a geldi. Akşener’i Atatürk Havalimanı’nda partililer karşıladı.  Akşener burada Rize ziyaretinde yaşanan gerginlik hakkında konuştu. Akşener, “Ne İkizdere’de ne Çayeli’nde herhangi bir davranışla karşılaşmadım. İki ilçedeki bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlar da çok üzüldüler bu görüntüden, ne Çayeli’ne ne İkizdere’ye yakışmadı. Partimizi, kendimi, övmek, propaganda yapmak için gitmemiştik. İkizdere’deki o taş ocağına karşı hakkını korumaya çalışan, sesini duyurmaya çalışan, köylülerin durumunu görmek üzere gitmiştik ve onu sizlerin aracılığıyla kamuoyunda o sesi tekrar tekrar duyurmak amacıyla gitmiştik. Bütün bunların sonuçları olarak o çirkinlik bu yapmaya çalıştığımız hak aramanın yanında durma eylemimizi örtemedi, örtemeyecek. Çirkinlik sahibini çirkinleştirir. Dolayısıyla herhangi bir sorun yok.” dedi. 

Görüntü dökümü:
————
Partililer detay
Akşener detay
Akşener konuşması
Genel görüntü ve detay

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!