Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL- (Ek bilgilerle) MALTEPE’DE SİLAHLI KAVGA; 2 ÖLÜ, 2 YARALI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber – Kamera: Mustafa ESEN / İSTANBUL (DHA)  MALTEPE’de arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Olay saat 16.30 sıralarında Başıbüyük Mahallesi’nde meydana geldi. Mevlüt Mesut Bilgin’e ait araziye gelen 3 kişi, iddiaya göre arazi anlaşmazlığı yüzünden Mevlüt Mesut Bilgin ile tartışmaya başladı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada arazinin sahibi olduğu belirtilen Mevlüt Mesut Bilgin ile buraya gelen Metin Gökhan Ocakçı, Uğur K. ve Batuhan Ş. silahlardan çıkan kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne,  Uğur K. ve Batuhan Ş. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Göğsünden 2 kurşun yarası alan Uğur K.’nın durumunun ciddi olduğu, iki bacağından vurulan Batuhan Ş.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olay yerinde inceleme yaptı. Kavganın çıktığı yerde çok sayıda boş kovan ile birlikte silah bulundu. Polis, silaha incelemek üzere el koydu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Öte yandan Uğur K.’nın 18, Mevlüt Mesut Bilgin’in 17, Metin Gökhan Ocakçı’nın 13 suç kaydı olduğu öğrenildi. Hayati tehlikesi devam eden Uğur K.’nın Sedat Peker ile bağlantılı olduğu iddia edildi.

Görüntü Dökümü
——————-
ek fotoğraf
Uğur K.’nın Sedat Peker ile olan fotoğrafı
/////////////
-Polisin olay yerindeki incelemesi
-Olay yerindeki tabanca
-Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması
-Sokaktaki vatandaşlar
Genel ve detay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!