Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL –  ERDOĞAN: ‘BİZ ÜRETTİK BAŞKASINA VERMEYİZ’ MANTIĞI YANLIŞTIR (1)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Gülseli KENARLI – Harun UYANIK/ İstanbul, (DHA) – CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, aşı lisansı tartışmaları konusunda, “İlim tüm insanlığın ortak malıdır, ilimde kıskançlık olmaz. İnsanlığın sağlıyla alakalı böyle bir konuda ‘bunu biz ürettik kimseye vermeyiz’ mantığı yanlış” dedi.

 

“HERHANGİ BİR SIKINTISI OLMADIĞINI ÖĞRENDİM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Üsküdar’da bulunan Hz. Ali Camii’nde kıldı. Erdoğan cuma namazının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Erdoğan, azınlık temsilcileriyle bir araya gelmesiyle ilgili olarak, “Özellikle Türkiye’deki herhangi bir sıkıntıları var mı yok mu? Dinleme fırsatı buldum. Kendilerinin herhangi bir sıkıntısı olmadığını öğrendim” dedi.

 

Reklam Alanı

“İLİMDE KISKANÇLIK OLMAZ”

Erdoğan, aşı lisansı tartışmaları konusundaki soru üzerine, “İlim tüm insanlığın ortak malıdır, ilimde kıskançlık olmaz. İnsanlığın sağlıyla alakalı böyle bir konuda ‘bunu biz ürettik kimseye vermeyiz’ mantığı yanlış” diye konuştu Erdoğan, Rusya ile aşı görüşmelerine dikkat çekerek, “Ülkemizde de ortak üreteceğiz” şeklinde konuştu.

 

“MUHALEFETE DE SUNACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa çalışmaları konusunda ise “Bizim zaman zaman Devlet Bey ile yaptığımız görüşmeler var. Bunlarda zaten bir çok meseleyi görüşme imkanı yapıyoruz. Bunların arasında yeni anayasa çalışmalarını da görüştük” dedi.

Erdoğan, “Bizim hazırlığımızda şu anda bitti, bitmek üzere, bittiğinde kendilerine sunacağız. Bununla da kalmayıp muhalefete de sunacağız, sivil toplum kuruluşlarıyla da konuşacağız” şeklinde konuştu.

 

Görüntü Dökümü:

———-

-Erdoğan’ın açıklamaları

-Detaylar

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!