Reklam Alanı
Reklam Alanı

İstanbul Fırıncılar Odası başkanından pide fiyatı açıklaması

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gülseli KENARLI – Mertcan ÖZTÜRK / İSTANBUL, (DHA) İSTANBUL’da Ramazan ayında pide fiyatları 365 gram sade pide için 4 lira, 365 gramlık yumurtalı ve susamlı pide için 5 lira olarak belirlendi. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin pide fiyatları için, “2020 yılında pide fiyatlarına hiçbir şekilde zam gelmemişti. Tabi 2021 yılında küçük bir fiyat ayarlaması yapılmış oldu. Vatandaşlarımızı da düşünerek bu fiyat ayarlamasını çok yüksek seviyede tutmadığımıza inanıyoruz” dedi.
İstanbul Fırıncılar Odası ile İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği arasında yapılan görüşmeler sonunda bu yıl için Ramazan pidesi fiyatları belli oldu. İstanbul’da 365 gram sade pide 4 liradan, aynı gramajlı yumurtalı ve susamlı pide ise 5 liradan satılacak. Geçen yıl 350 gram sade pide 3 liraya, 350 gram yumurtalı susamlı pide ise 3 buçuk liraya satılmıştı.
İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, yeni fiyatlarla ilgili yaptığı değerlendirmede “2021 yılı için 365 gram pidemiz 4 lira, susamlı ve yumurtalı pidemiz 5 lira olarak belirlendi. Vatandaşlarımıza, fırıncılarımıza hayırlı olsun. Aslında fiyatların çok yükseldiğini düşünmüyoruz, 2019 yılında çıkardığımız pide fiyatlarını 2020 yılında da uyguladık. 2020 yılında pide fiyatlarına hiçbir şekilde zam gelmemişti. Tabi 2021 yılında küçük bir fiyat ayarlaması yapılmış oldu. Vatandaşlarımızı da düşünerek bu fiyat ayarlamasını çok yüksek seviyede tutmadığımıza inanıyoruz. Makul olduğunu düşünüyoruz. İki tane ekmek fiyatı bir tane pide fiyatı olmuş oldu yaklaşık olarak. Pandemi süresince biz de elimizden geldiği kadar fiyatlarımızı artırmama veya makul bir seviyede tutma gayreti içerisindeyiz. Bizim için tabi ki sürüm de önemli. Sürüm de yapabiliyor olmamız lazım.” dedi.  
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!