Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL HAVALİMANI YILIN İLK DÖRT AYINDA AVRUPA’NIN ZİRVESİNDE 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber: Enver ALAS – İSTANBUL,DHA 
Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı’nın(EUROCONTROL) verilerine göre 1 Ocak – 28 Nisan dönemini kapsayan dönemde İstanbul Havalimanı 63 bin 064 uçuş ile Avrupa’nın en çok uçuş gerçekleştirilen havalimanı oldu. 
EUROCONTROL’ün yılın ilk dört ayını kapsayacak şekilde paylaştığı uçuş sayılarına göre, İstanbul Havalimanı 63 bin 64 uçuşla birinci oldu. İstanbul Havalimanı’nı 53 bin 921 uçuş ile Paris Charles de Gaulle Havalimanı izlerken, 52 bin 532 uçuş gerçekleşen Amsterdam Schiphol ise üçüncü oldu. Frankfurt Havalimanı 52 bin 464 uçuş ile dördüncü olurken, Madrid Barajas Havalimanı ise 42 bin 543 uçuş ile tabloda yer aldı. 
İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA’nın sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin yaptığı açıklamada ise, “Dünyanın havacılık merkezi olarak çıktığımız bu yolda, 2021 yılının ilk 4 ayında Avrupa’da lideriz. Ocak – Nisan aralığında EUROCONTROL’ün verilerine göre diğer havalimanlarını geride bırakarak, Avrupa’nın en çok uçak seferi yapılan havalimanı olduk. Bu gurur hepimizin” ifadelerine yer verildi.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!