Reklam Alanı
Reklam Alanı

İstanbul Havalimanı’nda 8 ay içerisinde ele geçirilen malzemeler sergilendi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İbrahim YILDIZ / İSTANBUL, (DHA) – İSTANBUL Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri, son 8 ay içerisinde havalimanı girişi ve terminal içerisinde yolcu beraberinde ele geçirdikleri silah, kanser ilacı, sahte pasaport ve tütün ürünlerini sergiledi. Yurda kaçak yolla sokulmak istenen ve ele geçirilenler arasında Ummanlı yolcunun İspanya’dan beraberinde getirdiği antika silahlar dikkat çekti. 

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü ekipleri havalimanı yolcu girişi ve arındırılmış alanda son 8 ayda ele geçirilen malzemeler sergilendi.  Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar doğrultusunda yurda kaçak yolla sokulmak istenen 2 milyon 500 bin dolar değerinde saatler, 500 bin dolar değerinde 10 bin karton elektronik sigara ve 500 adet makine, 2 milyon değerinde kanser ilacı, sahte pasaport, içki ve sigaralar ele geçirdi. Bu arada pasaport kontrol noktalarında sahte pasaportun önüne geçen polis ekiplerinin çalışmaları doğrultusunda belirlenen zaman içerisinde ülkeye havayoluyla kaçak yolcu girişi olmadığı öğrenildi. Bu kapsamda yapılan çalışmalar neticesinde son 8 ayda bin 875 kişiye işlem yapılırken, ülkeye sahte pasaport ile girmeye çalışan 187 terör örgütü üyesi de yakalandı.

ANTİKA SİLAHLARI UMMAN’A GÖTÜRECEKTİ
Emniyet ekipleri tarafından sergilenen malzemeler içerisindeki antika silahlar dikkat çekti. Ummanlı yolcu İspanya’dan aldığı antika silahları Türkiye’ye aktarmalı ülkesine götürmek istedi. Polis ekiplerinin dikkatini çeken Ummanlı yolcunun valizlerinde aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda 1800’lü yıllara ait olduğu öğrenilen antika silahlar ve İspanyalı gemiciler tarafından kullanılan 18 bin dolar değerindeki bir tüfek ele geçirildi.

(Fotoğraf)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!