Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL – (Özel)  ESENYURT’TA AKRABALAR ARASINDAKİ KAVGA KANLI BİTTİ; DEHŞET ANLARI KAMERADA

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber – Kamera: Veysel TİMDU – Erol DEĞİRMENCİ – Alper KORKMAZ / İSTANBUL , (DHA) Esenyurt’ta akraba oldukları öğrenilen bir grup arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı. Dehşet anları cep telefonu kamerasına yansırken, 3 şüpheli gözaltına alındı.
Olay, önceki gün saat 14.00 sıralarında Saadetdere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre M.A., aralarında daha önceden husumet bulunan akrabaları M.A., O.A. ve M.Ç.’yi telefonla arayıp, onlara hakaret etti. Bunun üzerine 3 akrabası, yaşadığı sokağa gelerek, M.A. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle gelen 3 kişiden biri, M.A.’yı sırtından ve kavgayı ayırmak isteyen M.T.’yi bacağından bıçakladı. 2 yaralı kanlar içinde yerde kalırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı. Bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavileri süren M.A. ve M.T.’nin durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Esenyurt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. 

ŞİŞLİ’DE YAKALANDILAR
Yapılan çalışmada kimlikleri tespit edilen 3 şüpheli, Şişli’de kaçtıkları otomobilde yakalandı. Polis merkezine götürülen şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

DEHŞET ANLARI KAMERADA
Yaşanan akraba kavgası cep telefonu kameralarına saniye saniye kaydedildi. Görüntülere kavga anları, M.T.’nin bıçaklandıktan sonra bacağını tutması, M.A.’nın kanlar içinde yerde ambulans bekleyişi ve çevredeki vatandaşların yardım etmesi yansıdı.

Görüntü dökümü:
————-
Cep telefonu
-Kavga anları
-M.T.’nin bıçaklandıktan sonra bacağını tutması
-M.A.’nın yerde ambulans bekleyişi
-Vatandaşların yardım etmeye çalışması
Aktüel
-Olay yerinden ayrılan polisler
-Genel ve detay görüntü 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!