Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL – (ÖZEL)- PENDİK’TE OTOBÜS ÇİLESİ 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Mustafa ESEN / İSTANBUL DHA – Pendik’te son günlerde mesai saatinden sonra İETT otobüsleri seferlerinde aksama yaşadığını belirten çok sayıda kişi uzun süre durakta bekledi. Gelen otobüse binmek ise çileye döndü, koronavirüs tedbirleri hiçe sayıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu sıkılaştırılmış seferlere rağmen KM11-2 sefer sayılı İETT otobüsünü kullanan Pendikliler, son günlerde seferlerin aksadığı belirtiyor. Pendik köprüsünün altından hareket eden otobüslerde son günlerde yaşanan sefer aksamaları, iddialara göre hareket noktasının değişmesinden kaynaklanıyor. İşte bu nedenle gerek metroyu kullanarak, gerekse başka ulaşım araçları ile buraya gelenler, otobüse binmek için uzun süre bekliyor.
Akşam mesai saatlerinde yaşanan kalabalık kameralara yansıdı. KM11-2 Aydınlı TOKİ-Ahmet Yesevi Pendik Metro otobüsünün gelmesini bekleyenler, uzun kuyruk oluşturdu. Otobüs durağa geldikten sonra ise tüm koronavirüs kuralları ihlal edildi. Bir an önce otobüse binmek isteyenler, otobüs dolduktan sonra kapıyı kapatan sürücüye isyan etti. Bu sırada bazı vatandaşlar da otobüse zorla binmeye çalıştı. Bu hattın otobüsleri kullanan Aytekin Kine, “Bizim peronları kaldırdılar. Otobüs, Esenyalı’dan buraya geliyor. Seferler aksayınca da araç bekliyoruz” şeklinde konuştu. Bir başka yolcu Yeşim Köz ise, “KM11’leri kullanıyoruz. Haftanın 6 günü zor günler yaşıyoruz, bir gün de değil. KM11’in seferlerinin eskisi gibi geri gelmesini istiyoruz. Yığılmanın nedeni  Pendik Köprüsü’nden kalkması. Burada bırakıp, burada almasından dolayı. Her gün iki vasıta yapıyoruz, yığılma da bu yüzden oluyor. Bizlere de yazık. Sabahtan akşama kadar ayaktayız bir de bu şekilde otobüs bekliyoruz” diye konuştu. Bazı vatandaşlar da seferlerin zaman zaman yarım saate varan aksamalar yaşadığını belirterek, yetkililerden çözüm beklediklerini söylediler.

Görüntü Dökümü
—————————
-Köprünün altında bekleyen çok sayıda vatandaşın görüntüsü
-Oluşan kuyruktan görüntü
-Gelen otobüse yönelen vatandaşlar
-Vatandaşların mesafe kurallarını hiçe sayarak araca binmeye çalışması
-Otobüse son anda binmeye çalışanlar
-Sürücünün kapıyı kapatarak ayrılması
-Vatandaşlarla röportaj

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!