Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL –  SARIYER’DE BUZDA KAYAN KAMYONET EVİN KORKULUKLARINA ÇARPTI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 
 
Elif YAVUZ-Buğra BENLİOĞLU/İSTANBUL, (DHA) SARIYER’de yokuşa çıkamayan kamyonet  kayarak sokakta giriş kattaki bir evin pencere korkuluklarına çarparak durabildi. Sürücü, çevredekilerin yönlendirmesi ve yardımlarıyla bulunduğu yerden çıkardı.
Sarıyer’de etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı yollar kapandı, otobüs ve  dolmuş seferleri aksadı. Vaandaşlar buz tutan yollarda yürümekte zorlandı.  Buz tutan yollarda direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüleri yokuşlarda patinaj çekerek kaydı. Buz tutan yolda yokuşu çıkamayan  bir kamyonet  kayarak sokaktaki bir evin korkuluklarına çarptı. Sürücü çevredeki vatandaşların yönlendirmesi ile aracını kurtardı.
Bu arada evinin yakınındaki durağa otobüsün çıkmadığını belirten bir vatandaş ise “İşe çok geç kaldım ne dolmuş ne otobüs hiçbiri gelmedi. Belediye bu sefer iyi çalışamadı. Çok sıkıntılıyız. Yürüyerek merkeze iniyorum şimdi. Yaklaşık yarım saat yürüyeceğimö dedi.
İşe geç kaldığını ifade eden bir vatandaş ise, “Yollar kapandı. Saat 09.00 oldu hala belediye gelip yolları açacak. Bekliyoruz. Gece açtılar da kapandı mı bilmiyorum ama takip etmesi gerekiyor. Biz araçlarımızla çıkamadıkö diye konuştu. Aracını evinin önünde bırakmak zorunda kalan bir çift ise “Bu kadar kar yağacağını beklemiyorduk araçla çıkarım diye düşündüm ama olmadıö dedi.

Görüntü Dökümü:
————–
-Kar nedeniyle kapanan yollar
-Vatandaşların yürümesi
-Patinaj çeken araçlar
-Vatandaş röportajı
-Aracın korkuluklara vurması
-Çatılardaki sarkıtlar
-Muhabir anonsu (Elif YAVUZ)
-Genel ve detay

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!