Reklam Alanı
Reklam Alanı

İSTANBUL- SARIYER’DE ORMANDA DEFİNE ARAYAN 3 KİŞİ YAKALANDI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Cemil ÖZDEMİR-Murat DELİKLİTAŞ/İSTANBUL, (DHA)- SARIYER’de, define aramak için kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı. Yaklaşık 1 yıldır kazdıkları alanı aydınlatmak amacıyla jeneratör kullanan definecilerin oksijensiz kalmamak için boru sistemi kullandıkları tespit edildi.
Garipçe 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı Rumeli Feneri Caddesi mevkiinde 10.30 sıralarında meydana gelen olayda, polis ekipleri devriye attıkları sırada ağaçlık alandan ses geldiğini fark etti. Ormana giren polis bir süre yürüdükten sonra iki çukurun yanında çalışan bir jeneratör buldu. Çukurları ve çevresini inceleyen polis, içeriye uzatılmış iki boru fark etti. Çukurlarda defineciler bulunduğunu anlayan ekipler, içeridekilere seslenerek çıkmalarını istedi. Polisin çağrısı üzerine dışarı çıkan İbrahim B, Necmettin Ç. ve Hamdi A. gözaltına alındı. 

BİRİ 10 DİĞERİ 15 METRE DERİNLİKTE 2 ÇUKUR
Olay yerinde yapılan incelemelerde, çukurlardan birinin 10 metre diğerinin ise 15 metre derinlikte olduğu tespit edildi. Definecilerin yaklaşık 1 yıldır kazdıkları çukurları aydınlatmak için jeneratör kullandığı anlaşılırken, boruların da oksijensiz kalmamak için kullanıldığı öğrenildi. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen defineciler hakkında “Kültür ve Tabiatlarını Koruma Kanununa Muhalefet” suçundan adli ve idari işlem yapıldığı belirtildi.

Görüntü Dökümü:
————-
-Çukurdan görüntüler
-Borulardan görüntüler
-Kullanılan ekipmanlardan detay
-Kıyafetlerden detay
-Polis ekiplerinden detay
-Yakalananlardan detay

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!