Reklam Alanı
Reklam Alanı

İstanbul’da 3 ilçede uyuşturucu operasyonu; 8 gözaltı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Ali Çağlar TINBEK-İSTANBUL (DHA)  İSTANBUL’da 3 ilçede düzenlenen operasyonda uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen 8 şüpheli gözaltına alındı.  Şüphelilerin adresinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri geçen haftasonu Bayrampaşa, Kâğıthane ve Çekmeköy’de torbacı olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu madde satışı yapan şüphelilere operasyon düzenledi. Operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 1 kilogram 328 gram gelen 3 bin 861 ecstacy hap, 1 kilogram 854 gram toz ecstacy, 1 kilogram 25 gram bonzai, 991.45 gram marihuana, 4.52 gram kokain, 4 hassas terazi, ruhsatsız tabanca ile 6 mermi, 3 cep telefonu, 610 lira para ele geçirildi. Şüphelilerden T.T. isimli kadının cezaevi firarisi olduğu ve “Hırsızlık ve Narkotik Madde Ticareti” gibi 8 ayrı suçtan 8 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!