Reklam Alanı
Reklam Alanı

İstanbul’da beş ilçede asayiş denetimi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali Çağlar Tınbek/ İstanbul DHA İstanbul’da dün beş ilçede huzur ve asayiş denetimleri gerçekleştirildi. Denetimlerde, haklarında arama kararı olan 4 kişi yakalanırken, bir kişiye idari ceza ve 2 kişiye ise trafik cezası kesildi. Denetimlerde uyuşturucu madde, silah ve fişek ele geçirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü görevlileri dün Bahçelievler, Beyoğlu, Esenyurt, Fatih, Gaziosmanpaşa’da asayiş denetimi yaptı. 
Polis ekipleri, bin 259 kişiye Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yaptı. Ekipler denetimlerde 46.3 gram skunk, 21.14 gram bonzai, 3.8 gram taş kokain, 3.5 gram marijuana, 2.52 gram kubar olmak üzere uyuşturucu madde ile 2 ruhsatsız tabanca ve 6 adet fişek ve 1 sahte sürücü belgesi ele geçirildi. Denetimlerde, haklarında arama kararı bulunan 4 kişi yakalandı. Denetimlerde, bir kişiye idari ceza ve 2 kişiye ise trafik cezası kesildi.
FOTOĞRAF

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!