Reklam Alanı
Reklam Alanı

İstanbul’da bir ayda dört marketten soygun yapan şüpheliler kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Adem VAROL/İSTANBUL,(DHA) İstanbul’da süpermarketleri hedef alarak soygun gerçekleştiren iki şüpheli yakalandı. Bir ayda dört marketten 35 bin lira gasbeden şüphelilerin soygun anı kameralara yansıdı.
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 25 Şubat tarihinden bu yana gelen soygun ihbarları üzerine çalışma başlattı. Şüpheliler Tunay B.(21) ve Faruk E.(31)’nin,  Bahçelievler, Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Bakırköy’de bulunan dört farklı süpermarkete girerek silahlı soygun yaptıklarını belirledi. Polis ekipleri, kamera kayıtlarından yola çıkarak 35 bin lira gasbeden şüphelilerin eşkalini sonrasında da kimliğini tespit etti. 27 Mart tarihinde yapılan operasyonda, iki şüpheli olayda kullandıkları silah ile kaldıkları adreste yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ikili, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SOYGUN ANLARI KAMERADA
Öte yandan, şüphelilerin dört farklı markette gerçekleştirdikleri soygun anı çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Müşteri kılığında işyerine giren iki şüpheli, dikkat çekmemek için aldıkları ürünleri kasaya koydu. Kasiyerin, ürünleri barkodunu okutmak amacıyla eline aldığı esnada silahına davranan Tunay B., çalışandan kasadaki paraları bir poşete doldurmasını istedi. O anda kasiyerin ve yanında bulunan diğer iş arkadaşının  paniklemesi üzerine, şüphelinin çalışanları sakinleştirmeyi denemesi  işyerinde bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelilerin başka bir markette soygun gerçekleştirdikten hemen sonrasında, bir çalışanın dizlerinin üstüne çökerek fenalaştığı anlar da kameralar tarafından kaydedildi. Markete giren şüphelilerin aynı taktik ile ilk önce ürün aldıkları, sonrasında kasiyerlere silah doğrultarak kasada bulunan paraları almaları görüntülerde yer aldı. 
FOTOĞRAF

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!