Reklam Alanı
Reklam Alanı

İstanbul’da eğlence mekanlarına gece denetimi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Ertan KILIÇ-Buğra AKAY / İSTANBUL, (DHA) İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, eğlence mekanlarına yönelik denetleme yaptı. Denetlemelerde konsomatris olarak çalışan 47 kadın ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. 
 Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, Beyoğlu, Şişli, Sarıyer, Kartal, bağcılar, ve Esenler’de bulunan eğlence mekanlarına yönelik denetim yaptı. Saat 23.00’da başlayan denetime 65 ekip ve 130 personel katıldı. Yapılan denetimde eğlence mekanlarında bulunması gereken belgeler tek tek denetlendi.
 
47 KADIN GÖZALTINA ALINDI 
Eğlence mekanlarında bulunan alkollü içeceklerin sahte olup olmadıkları tek tek kontrol edildi. Denetimlerde ayrıca eğlence mekanlarında bulunan bin 214 kişinin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Hakkında arama kararı olan bir kişi gözaltına alınırken, 3 eğlence mekanına  usulüne uygun olmayan şekilde alkol satışı yapılması sebebiyle işlem yapıldı. 
 
KONSOMATRİSLER EMNİYETE GÖTÜRÜLDÜ
 Mekanlarda konsomatris olarak çalıştığı tespit edilen 5’i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 47 kadın ve işyerlerinde sigortasız olarak çalıştığı tespit edilen 2 kişi ise ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. 
 
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!