Reklam Alanı
Reklam Alanı

İstanbul’daki camilerden Kudüs için dua ve sala okundu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mustafa ESEN – Cengiz ÇOBAN – İsa ALMAÇAYIR / İSTANBUL (DHA) İstanbul’daki camilerde öğle ezanından sonra Mescid-i Aksa için dualar edilerek salavatlar getirildi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırıları ile ilgili Sakarya Orhan Camii önünde bir açıklama yaparak, bugün Türkiye’deki tüm camilerin minarelerinden Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu için salalar ve duaların okunacağını belirtmişti. Erbaş’ın bu açıklamasından sonra bugün İstanbul’daki tüm camilerde öğle ezanından sonra dua ve salalar okundu. Ezanın ardından, dua edildi. Çamlıca Camii, Ataşehir Mimar Sinan Camii gibi birçok caminin minarelerinden benzeri dua okundu. Namaza gelen Recep Altıparmak, “Biz İsrail’i kınıyoruz. Dualarımız Kudüs’ten yana. Bu zulmün bir an önce bitmesi lazım. Şu an herkes İsrail’i kınıyor. O yüzden dualarımız Kudüs’ten yana” dedi.
FOTOĞRAF

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!