Reklam Alanı
Reklam Alanı

İzmir BŞB’de hentbolda Avrupa heyecanı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR, (DHA)- İzmir Büyükşehir Belediyespor, Erkekler Avrupa Hentbol Federasyon Kupası (EHF Cup) maçında 16 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Çekya temsilcisi HCB Karvina ile karşılaşacak. İzmir’e erkeklerde tarihinin ilk Türkiye Kupası’nı geçen sezon kazandıran İzmir BŞB, EHF Cup’ta bu hafta Çekya deplasmanında sahne alacak. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması da yine Çekya’da 17 Ekim Pazar günü yapılacak ve turu geçen ekip belli olacak. Erkekler hentbolda 10 yıllık aradan sonra yeniden Avrupa Kupası heyecanı yaşayacak İzmir Büyükşehir Belediyespor, daha önce 2008-2009 sezonunda EHF Şampiyonlar Ligi maçına çıktı. İzmir temsilcisi, daha sonra EHF Cup ve Kupa Galipleri Kupası’nda (Cup Winners Cup) mücadele etti.

KADINLARDA YUNAN RAKİP
Hentbolda geçen sezon önemli başarılar yakaladıklarını belirten kulüp başkanı Ersan Odaman, “Hentbol, kulübümüzle özdeşleşmiş bir branş. Geçen sezon hem kadın hem erkek takımlarımız Türkiye Kupası’nda final oynadı. Avrupa Kupaları’nda en iyi sonuçları almak için çabalayacağız. HCB Karvina maçının ardından kadın ktakımımız da Avrupa’da Yunanistan’ın A.E.S.H. Pylea ekibiyle karşılaşacak. Her iki kategoride de turu geçmeyi hedefliyoruz” dedi.
 ÖZCAN’IN FARKLI HEYECANI
İzmir BŞB’de Hentbol Erkek Takımı Yardımcı Antrenörü Müjdat Özcan maçın hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, “Oyuncu olarak formasını giyip Avrupa’da mücadele ettiğim kulübümde bu kez antrenör olarak aynı heyecanı yaşayacağım. Bu, gerçekten çok özel bir duygu. Karşımızda güçlü bir rakip var, ülkemizi ve İzmir’i temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

Takım kaptanı Gökhan Örnek ise şunları söyledi:
“Son olarak 10 yıl önce Avrupa’da mücadele ettik ve yıllar sonra yine uluslararası arenaya çıkmak gurur verici. Takımımızda çok sayıda genç oyuncu da var ve onlar için bu seri güzel bir tecrübe olacak. Hedefimiz Çekya’dan tur atlayarak dönmek.”

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!