Reklam Alanı
Reklam Alanı

İzmir Valisi Köşger, sosyal medya paylaşımlarını yalanladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tolga TAHÇI/İZMİR, (DHA)- İZMİR Valisi Yavuz Selim Köşger, Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanacak maç öncesi stadyum çevresinde önlem alınmadığı şeklinde bazı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımların doğru olmadığını belirterek, “Kurallar olması gerektiği gibi uygulanacaktır” dedi.
Süper Lig’de şampiyonu belirleyecek olan Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasına kısa süre kalırken, sosyal medyada Galatasaray- Yeni Malatyaspor maçında polisin geniş önlemler aldığı, Göztepe-Beşiktaş maçında ise denetimlerin yapılmadığına ilişkin paylaşımlar yapıldı. Paylaşımlar üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Köşger paylaşımında, “İzmir’de de maçların pandemi kurallarına göre oynatılması ile ilgili tedbirlerin en üst seviyede uygulanması talimatlandırılmıştır. Kıymetli taraftarlar bu tarz gerçek olmayan görsellere itibar etmesin. Kurallar olması gerektiği gibi uygulanacaktır. Ne bir eksik ne bir fazla!..” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!