Reklam Alanı
Reklam Alanı

İzmir’de polis ekiplerinden koronavirüs denetimi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fırat AKAY/İZMİR (DHA)- İZMİR’de, kontrollü normalleşme sürecinin başlamasıyla aylar sonra hafta sonu kısıtlamasının olmadığı ilk cumartesi gününde, polis ekipleri kafe, restoran ve işletmeleri denetledi. Denetimlerde, 15 iş yerine idari işlem yapıldı.
Koronavirüsle mücadele kapsamında, kontrollü normalleşme dönemine geçilmesi sonrası hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanmadığı ilk cumartesi gününde, denetimler artırıldı. Bu kapsamda, Konak’ta kordon boyundaki mekanlarda İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ve Motosikletli Yunus Timleri ekipleri, denetim yaptı. Denetimlerde HES kodları kontrol edilen vatandaşlara maske ve sosyal mesafeye uymaları hatırlatıldı ayrıca işletmelerin yüzde 50 kapasiteye uyup, uymadıkları da kontrol edildi. Ekiplerce denetlenen 108 iş yerinden 15’ine kurallara uymadığı gerekçesiyle idari işlem yapıldı.
Güzel havayı fırsat bilip sahildeki yeşil alanlarda oturan vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymadıkları ve maske takmadıkları görüldü.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!