Reklam Alanı
Reklam Alanı

İZMİR’DEKİ BİR DEPONUN ÖNÜNDE 1’İ TIR’A YÜKLÜ 3 KONTEYNERDE KAÇAK GÖÇMENLER YAKALANDI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İZMİR’in Torbalı ilçesindeki bir deponun önünde, biri TIR üzerinde yüklü 3 konteynerde, çok sayıda kaçak göçmen yakalandı. Kaçak göçmelerin bisküvi kolileri yüklü konteynerler arasında, yasa dışı yollardan önce İzmir Limanı’na, buradan da deniz yoluyla İtalya’ya götürülmeye çalışıldığı belirlendi.

Bir ihbarı değerlendiren Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri, ilçenin kırsal Çapak Mahallesi 2540 Sokak’taki bir depoda, konteynerler içinde kaçak göçmenler olduğunu belirledi. İhbar üzerine, bugün saat 10.30 sıralarında bölgeye giden jandarma ekipleri, 1’i TIR üzerinde yüklü toplam 3 konteyner içinde, öndeki bisküvi kolileri arasına saklanmış aralarında kadınlarında bulunduğu İran, Irak, Afganistan ve Suriye uyruklu çok sayıda kaçak göçmen yakalandı. Havasızlıktan bitkin halde bulunan ve tuvalet ihtiyaçlarını pet şişelere giderdikleri belirlendi. Torbalı Belediyesi’nden yakalanan kaçak göçmenleri İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürmek üzere iki otobüs istendi. Jandarma, nakliye firmasının yetkililerinin bilgisine başvururken, deponun ise dün kiralandığı belirlendi. Depoyu kiralayan kişi veya kişilerin tespitine çalışıldığı bildirildi.
Nakliye firması yetkililerinin kendilerinin akşam saatlerinde bisküvi kolilerini yüklediklerini, kaçak göçmenlerin ise gece yarısı getirilip, kendilerinin bilgisi olmadan konteynerlere bindirildiğini ileri sürdükleri öğrenildi. Kaçak göçmenlerin önce konteyner içinde İzmir Limanı’na, buradan da gemiyle İtalya’ya yasa dışı yollardan götürülmeye çalışıldığı belirlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Konteynerdeki kaçak göçmenlerden görüntü
-Depodan görüntü

Haber – Kamera: İbrahim DANIŞ / TORBALI (İzmir), (DHA)
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!