Reklam Alanı
Reklam Alanı

İzne ayrıldıktan sonra haber alınamayan polis memurunu arama çalışması sürüyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih YILMAZ/TOKAT, (DHA)- TOKAT’ın Almus ilçesinde, yıllık izne ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan polis memuru Musa Tüzün’ü (39) arama çalışmaları sürüyor.
Almus İlçe Emniyet Amirliği’nde görev yapan polis memuru Musa Tüzün, 22 Ekim’de 20 günlük yıllık izne ayırıldı. İzne çıktığı günden sonra haber alınamayan Tüzün için yakınları, 28 Ekim’de polise kayıp başvurusu yaptı. Tüzün’ün evinde yapılan incelemede cep telefonu sessiz moda alınmış olarak bulundu. Almus için polis, jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlattı. Ekiplerin, ilçe yakınındaki ormanda çalışmaları sürüyor.
Tokat Valiliği’nden polis memuru Tüzün’ün kaybolmasıyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, “Tokat ili, Almus İlçe Emniyet Müdürlüğü emrinde görevli Polis Memuru Musa Tüzün, 22 Ekim’de izne ayrılmış, 28 Ekim 2021 tarihinde izne ayrıldığı günden itibaren ailesi tarafından ulaşılamadığı haberinin alınması üzerine, kayıp polis memurumuzun bulunması için Tokat genelinde AFAD, Jandarma, Polis ve diğer ekiplerimizin katılımlarıyla yoğun bir şekilde tüm imkanlar kullanılarak, bütün detaylar ve ihtimaller dikkate alınarak başlatılan aramalar devam etmektedir. Ayrıca ülke çapında da kayıp polis memurumuzun bulunması için aramalar yapılmaktadır” ifadelerine yer verildi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!